Entertainment

Laatste kampvuur Temptation Island USA bijzonder heftig: 'Krijg geen lucht'

05 mei 2022 16:02 Aangepast: 05 mei 2022 16:04
Temptation Island USA Beeld © Temptation Island USA/Videoland

Het is liefde op het eerste gezicht als Edgar en Gillian elkaar in 2018 ontmoeten als ze gaan studeren. Beiden hebben moeite om elkaar te vertrouwen en zijn daarom onzeker over een toekomst samen. Hun deelname aan 'Temptation Island: USA' moet duidelijkheid geven, en duidelijkheid is precies wat Gillian krijgt in de meest recente aflevering.

Let op: dit artikel bevat spoilers van Temptation Island USA aflevering 8.

"Ik ben letterlijk aan het trillen. Dat slaat nergens op?!"

In de vorige aflevering liet Edgar al weten dat hij had besloten zijn vriendin 'los te laten' omdat hij er klaar mee was dat hij constant door haar werd gemanipuleerd. Daarentegen trekt hij steeds meer toe naar single Marissa. "Het is bijna alsof we in een vorig leven een relatie hebben gehad", bekent hij tijdens hun romantische date, waarna hij verkondigt volledig voor haar te kiezen.

"We doen het rustig aan, we genieten van elk moment", zegt Edgar nog, maar echt rustig doen Marissa en hij het niet... Vorige week zagen we al dat hij het bed instapte met zijn nieuwe vlam. En de handjes bleven niet boven de lakens, iets wat tijdens het kampvuur ook zijn vriendin Gillian te zien krijgt. "O mijn god... Holy shit! Ik kan niet eens... Ik ben letterlijk aan het trillen. Dat slaat nergens op?! Ik krijg geen lucht!" is haar veelzeggende reactie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'I love you' valt in Temptation Island USA: 'Gevoelens zijn echt'

Opvallend, want Gillian zelf is ook niet helemaal onschuldig. Zij heeft een goede connectie met single Tommy en deelde eerder óók al het bed met hem. "Ik twijfel nog een beetje, maar ik vind hem heel leuk", vertelt ze over haar nieuwe man met oog op het laatste kampvuur. "Ik denk dat hij wat terughoudender is over wat hij hierna wil. Dat is lastig voor mij, want ik wil dit niet kwijt en dit maakt me blij."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Oude bekenden keren terug in Temptation Island USA

Hoe dit afloopt zie je volgende week weer in Temptation Island USA. Inmiddels is bij Videoland ook het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave van start gegaan. De reeks trapte af met een dubbele aflevering:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Annebel gaat verleiding aan in Temptation: 'Je bent mijn ondergang'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore