Entertainment

Ray J: 'Ik lekte sekstape niet, Kim Kardashian zat er zelf achter'

05 mei 2022 12:40 Aangepast: 05 mei 2022 15:19
Ray J Beeld © ANP

Rapper Ray J, een ex van realityster Kim Kardashian, benadrukt in een interview met 'Daily Mail' dat hij hun befaamde sekstape uit 2007 niet gelekt heeft naar de media. De inmiddels 41-jarige Amerikaan zegt dat de publicatie van de pikante video destijds in overleg ging met Kim (eveneens 41) en haar moeder en manager Kris Jenner (66).

"Ik heb me veertien jaar lang in de luwte gehouden en de Kardashians mijn naam laten gebruiken en misbruiken"

"Ik heb me veertien jaar lang in de luwte gehouden en de Kardashians mijn naam laten gebruiken en misbruiken, ik heb hen miljarden dollars laten verdienen en halfbakken laten praten over een onderwerp waar ik me zelf nooit openlijk over heb uitgesproken", zegt de rapper tegen de Britse tabloid. "Ik heb nooit iets gelekt. Ik heb in mijn leven nog nooit een sekstape gelekt. Het ging altijd om een deal tussen Kris Jenner, Kim en mijzelf en we zijn hierin altijd al partners geweest sinds het begin van dit alles."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian ontkent bestaan sekstape met ex Ray J

Volgens Ray J was Kim altijd degene die de opnames in bezit had. De rapper zegt in gesprek met de Mail dat de realityster de videobanden in een schoenendoos onder haar bed bewaarde. "Zij had ze allemaal en moest ze zelf opduiken. Ik had tijdens onze relatie nooit een tape in mijn bezit."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zó verborg Kim Kardashian dat Marilyn Monroe-jurk niet dichtging

Voorheen deed Kim bovendien altijd alsof zij erop tegen was om de sekstape uit te brengen. Volgens Ray J klopt dit echter niet. Hij zegt dat hij ooit voor de grap het idee opperde bij Kim om de tapes uit te brengen en dat zij er meteen voor openstond. "Toen sprong ze er bovenop, sprak erover met haar moeder en sindsdien was het uit mijn handen."

Inmiddels is Kim samen met Pete Davison, nadat ze jarenlang getrouwd was met Kanye 'Ye' West. Kim en Pete betraden maandagavond tijdens het Met Gala voor het eerst samen de rode loper.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore