Entertainment

Lil Kleine en Jaimie Vaes beiden aanwezig op extravagant huwelijk

05 mei 2022 09:47 Aangepast: 05 mei 2022 10:58
Lil Kleine en vriendin Jaimie Vaes bij de presentatie van zijn kledinglijn. Beeld © ANP

Lil Kleine (27) en Jaimie Vaes (32) zijn beiden gespot op het huwelijk van de Belgische horeca-uitbater Vincent van Trier (39) en zijn nieuwbakken vrouw en modeontwerpster Cilem Tunc (29). Dat meldt 'Het Laatste Nieuws'.

Lil Kleine en Jaimie Vaes hebben geen contact meer gehad nadat de rapper werd opgepakt voor mishandeling van zijn vriendin. De relatie is inmiddels over, vertelde Jaimie vorige maand in Khalid & Sophie. Na de mishandeling kreeg Jorik, zoals Lil Kleine echt heet, een contactverbod. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lil Kleine heeft een contactverbod met Jaimie Vaes

Lil Kleine was te gast op het huwelijk en trad daar ook op. Jaimie staat met de bruid en haar vriendinnen op de foto, zo valt op social media te zien. Het huwelijk duurde meerdere dagen en de kans is dus groot dat Jorik en Jaimie niet tegelijkertijd, maar beiden op een andere dag, aanwezig waren. Ook gezien het contactverbod lijkt dat logisch.

Tekst gaat verder onder de foto's.

Jaimie Vaes op huwelijk Jaimie Vaes op huwelijk
Lil Kleine op huwelijk Lil Kleine op huwelijk
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jaimie Vaes opgelucht dat beelden mishandeling gelekt zijn

Het partijtje vond plaats in de Handelsbeurs in Antwerpen - en mocht wat kosten. Zo werd chef Salt Bae ingehuurd. Die komt normaal gesproken alleen opdraven voor een schamele 300.000 euro. Topchef Roger van Damme verzorgde de bruidstaart. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore