Ga naar de inhoud
Entertainment

Annebel gaat verleiding aan in Temptation: 'Je bent mijn ondergang'

Beeld © Videoland

Vier koppels onderzoeken in de paradijselijke setting van de Dominicaanse Republiek of hun huidige partner voor hen de ware is. Het avontuur in 'Temptation Island: Love or Leave' is nog maar net van start gegaan of de relaties vertonen al de eerste scheuren.

Let op, dit artikel bevat spoilers over Temptation Island: Love or Leave. 

"Je bent echt gevaarlijk"

Ordinair tongzoenen in de jacuzzi: het is waar menig kijker van Temptation Island op hoopt, maar allang niet meer het idee achter het programma. De makers willen dat de kandidaten de 'connectie aangaan'. Iets wat Annebel in de derde aflevering van het liefdesavontuur zeker doet. Hoewel ze haar vriend René enorm mist, is daar Hans om de lege plek in haar hart op te vullen.

Op de tweede avond is het Hans die Annebel weet te betoveren met zijn woorden. Ze ziet de gelijkenissen tussen de 30-jarige personal trainer en haar vriend, waardoor ze steeds meer naar de vrijgezel toetrekt. "Met de één kun je beter praten dan met de ander. Je voelt gewoon dat het goedzit", vertelt ze, nadat ze Hans vertelt dat hij 'in haar hoofd kruipt'. 

"Je bent echt gevaarlijk", vervolgt ze. Als Hans bij haar weg wil lopen, houdt ze hem zelfs tegen. "Kom gewoon gezellig. Je maakt mij kapot, je bent mijn ondergang." 

Tekst gaat verder onder de video.

Annebel: 'Deze guy kruipt in mijn hoofd'

02:17
Opnames
Lees ook:
Opnames Temptation Island stilgelegd na weigeren date

Maar wat blijkt: denken dat hij iemand na 48 uur al weet te doorgronden, wordt Hans zelf ook al gauw te veel. Na het zoveelste diepgaande gesprek heeft Annebel genoeg van zijn intensiteit. Als ze hem vraagt om te stoppen met het zware gedoe, barst hij niet veel later in tranen uit.

"Hij stelt een vraag en dan gaat hij het zelf invullen. Dan geef ik een antwoord en dan zegt hij: 'Nee, eigenlijk merk ik wat anders aan jou'", klaagt Annebel. "Dan denk ik: ik geef jou een antwoord en dan probeer je dat om te draaien naar iets wat jij wil horen. Dat vind ik niet fijn."

Als Hans zijn tranen nader verklaart, zegt hij dat hij er graag voor Annebel is. "Mijn emotie ontstaat vooral omdat ik haar struggle, verdriet en misschien wel pijn voel." 

In
Lees ook:
In déze villa's verbleven de Temptation-kandidaten dit seizoen

Hans kan maar beter zijn borst natmaken, want hij weet op dat moment nog niet dat zijn potentiële nieuwe liefde óók een aantrekkingskracht voelt naar een andere verleider: Ramon. Hoe dat afloopt, zie je volgende week donderdag in de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave bij Videoland. 

Monica Geuze: 'Temptation anders verlopen dan ik had voorspeld'

00:58