Ga naar de inhoud
Entertainment

Leco in zijn nopjes met metamorfose Caroline Tensen

Beeld © Instagram @carolinetensen

Altijd handig als één van je beste vrienden goed is met haar. Voor de opnames van 'Eén tegen 50' verenigen Caroline Tensen (58) en Leco van Zadelhoff (53) het nuttige met het aangename; de presentatrice wordt zelfs getrakteerd op een heuse metamorfose.

"Lang leve de extensions"

Voor de opnames van het programma krijgt Caroline namelijk voor het eerst sinds lange tijd lang haar aangemeten. Dat lees je goed: de vrouw die normaliter immer om een boblijn vraagt in de kappersstoel, heeft voor eventjes een middellange coupe.

Leco vertelt op social media dat hij met extensions te werk is gegaan en dat bevalt hem prima: 'Lang leve de extensions', jubelt hij op Instagram. 'Met een bob als basismodel kan je dit goed maken, omdat de zijkanten lang genoeg zijn om de staart in een elastiekje te doen. Daarom is een bob voor mij het ideale basiskapsel!'

Leco
Lees ook:
Leco staat stil bij bijzondere band met Caroline Tensen

Caroline kan niet alleen goed presenteren, ook het modetalent in haar DNA is niet langer onbekend. Met hulp van Mart Visser en haar dochter Lotte heeft de presentatrice een eigen kledingcollectie ontworpen die nu in de winkels ligt.  

Caroline Tensen brengt eigen kledinglijn uit: 'Ik ben zo trots'

02:00
Caroline
Lees ook:
Caroline Tensen deelt haar geheim over afvallen na de overgang