Entertainment

Blac Chyna gaat in hoger beroep na verlies zaak tegen Kardashians

03 mei 2022 07:58 Aangepast: 03 mei 2022 08:44
Blac Chyna Beeld © ANP

Blac Chyna (33), de ex-vriendin van Rob Kardashian (35), legt zich niet neer bij het verlies van de rechtszaak tegen haar voormalige schoonfamilie. Chyna's advocaat laat aan Amerikaanse media weten dat zijn cliënt in hoger beroep wil gaan.

Chyna kreeg maandag in de rechtbank in Los Angeles te horen dat ze haar rechtszaak tegen de familie Kardashian heeft verloren. De influencer had de familie aangeklaagd omdat ze vindt dat de Kardashians haar tv-carrière hebben gesaboteerd. Chyna was in 2016 samen met Rob te zien in realityshow Rob & Chyna, een spin-off van Keeping Up With The Kardashians. Daarvan zou volgens Chyna een tweede seizoen komen, maar Kris Jenner en haar dochters zouden daar een stokje voor hebben gestoken na haar breuk met Rob.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Familie Kardashian wint rechtszaak van Blac Chyna

De influencer wilde een schadevergoeding van 100 miljoen dollar voor 'misgelopen inkomsten'. De rechter oordeelde echter dat er niet genoeg bewijs is dat de Kardashians zich hebben bemoeid met het contract.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pete Davidson zet tatoeage voor kinderen van Kim Kardashian

Terwijl Blac Chyna een realityserie 'misloopt', zijn de Kardashians alweer druk aan het filmen voor hun gloednieuwe show: The Kardashians. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore