Entertainment

Familie Kardashian wint rechtszaak van Blac Chyna

03 mei 2022 01:57 Aangepast: 03 mei 2022 07:18
Kardashians Beeld © ANP

De familie Kardashian/Jenner hoeft geen schadevergoeding te betalen aan Blac Chyna. De jury in de rechtszaak die zij had aangespannen oordeelde maandag dat de familie haar carrière niet om zeep heeft geholpen.

Chyna sleepte de familie van haar ex-verloofde Rob Kardashian voor de rechter omdat zij haar televisiecarrière zouden hebben kapotgemaakt. De influencer was in 2016 samen met Rob te zien in realityshow Rob & Chyna, een spinoff van Keeping Up With The Kardashians. Daarvan zou volgens Chyna een tweede seizoen komen, maar de familie Kardashian/Jenner zou daar na haar breuk met Rob een stokje voor hebben gestoken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian legt uit waarom ze nichtje uit Disneyland-post fotoshopte

Chyna, die eigenlijk Angela White heet, klaagde Kim en Khloé Kardashian en Kris en Kylie Jenner aan voor 100 miljoen dollar. De rechter besloot afgelopen week al dat Kim niet langer deel uitmaakte van de zaak. Volgens NBC News concludeerde de jury maandag dat er niet genoeg bewijs is dat Khloé, Kris en Kylie geruchten hebben verspreid over agressief gedrag door Chyna en dat nergens uit is gebleken dat de familie zich heeft bemoeid met het contract dat Chyna had met realityzender E!

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian viel 7 kilo af voor Marilyn Monroe-jurk op Met Gala

Khloé, Kris en Kylie waren niet aanwezig bij de uitspraak. Toen hun advocaat werd gevraagd waar zij waren, antwoordde hij volgens TMZ dat ze 'op een of ander gala' waren. Alle leden van de Kardashian/Jenner-familie worden maandagavond verwacht op het prestigieuze Met Gala in New York.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Er was 'geen echte liefde' tusssen Rob Kardashian en Blac Chyna

Terwijl Blac Chyna een realityserie 'misloopt', zijn de Kardashians alweer druk aan het filmen voor hun gloednieuwe show: The Kardashians. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore