Entertainment

'Johnny Depp liep 22,5 miljoen dollar mis door Amber Heard'

03 mei 2022 01:18 Aangepast: 03 mei 2022 09:47
Johnny Depp Beeld © ANP

De open brief die Amber Heard (36) eind 2018 schreef over huiselijk geweld, kostte haar ex Johnny Depp (58) een zesde 'Pirates of the Caribbean'-klus. De manager van de acteur verklaarde maandag in de rechtbank dat Johnny daardoor 22,5 miljoen dollar misliep.

Jack Whigham vertelde dat Johnny een mondelinge afspraak had met Disney voor een volgende Pirates-film. De manager, die sinds 2016 de belangen van de acteur behartigt, liet weten dat hij er begin 2019 lucht van kreeg dat de studio had besloten die plannen te schrappen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rechter waarschuwt lachende fans Johnny Depp tijdens rechtszaak

De advocaten van Amber wezen Jack erop dat hij eerder heeft verklaard dat het in het najaar van 2018 al duidelijk werd dat Disney twijfels had over een zesde Pirates of the Caribbean met Johnny als Captain Jack Sparrow . De manager zei daarop dat hij op dat moment dacht de boel nog te kunnen redden, maar het doek na het artikel van Amber in The Washington Post definitief viel. Na de publicatie werd het onmogelijk een nieuwe klus voor de acteur te boeken, aldus Jack.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anton Corbijn betuigt steun aan Johnny Depp: 'Alleraardigste man'

Amber en Jack scheidden in 2016. De actrice beschuldigt haar ex-man sindsdien van huiselijk geweld. Hij ontkent dat en eist een schadevergoeding van 50 miljoen dollar. Amber is daarop ook een rechtszaak tegen hem gestart, waarin ze 100 miljoen dollar eist.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore