Ga naar de inhoud
Entertainment

Ook Ashton Kutcher en Mila Kunis in spin-off That '70s Show

Beeld © ANP

Ashton Kutcher (44) en Mila Kunis (38) zijn met een gastrol te zien in de spin-off van 'That '70s Show', een Netflix-serie genaamd 'That '90s Show'. Daarmee keren alle acteurs en actrices uit 'That '70s Show' terug in de nieuwe serie, op acteur Danny Masterson na.

Mila en Ashton waren in de originele komedieserie te zien als het stel Michael Kelso and Jackie Burkhart. Daarnaast bestaat de originele cast uit onder anderen Laura Prepon (die Donna Pinciotti speelde), Topher Grace (Eric Forman) en Wilmer Valderrama (Fez). Ook de inmiddels bejaarde Kurtwood Smith en Debra Jo Rupp (Red en Kitty Forman) keren terug. That '90s Show speelt zich af in 1995 en draait om Leia Forman, de dochter van Eric en Donna, die haar grootouders bezoekt. Wanneer de serie uitkomt, is nog niet bekend.

Netflix
lees ook:
Netflix kondigt cast spin-off That '70s Show aan

Danny Masterson, die Steven Hyde speelt in de originele serie, wordt door meerdere vrouwen beschuldigd van verkrachting. De rechtszaak dient later dit jaar. Zelf ontkent de acteur de beschuldigingen.

That 70's Show was in 1998 voor het eerst op televisie. Van de serie, over een groep tieners die opgroeiden in een stadje in Wisconsin, zijn in totaal acht seizoenen gemaakt.

Bond-
lees ook:
Bond- en That '70s Show-actrice Tanya Roberts nu echt overleden