Entertainment

Nans blijft hoop houden na BzV-exit: ‘Wie weet zie ik hem nog’

02 mei 2022 14:19 Aangepast: 02 mei 2022 14:22
Beeld © Linelle Deunk

Zondagavond moest Nans het erf van boer Evert verlaten. Hoewel de kijkers haar exit toch wel zagen aankomen, kwam het voor Nans volkomen onverwacht. Op de website van 'Boer zoekt Vrouw' blikt ze terug op haar avontuur.

"Ik vind Evert een man die zo puur is en natuurlijk"

Nans was ervan overtuigd dat er zeker wel sprake was van een vonk tussen haar en boer Evert, maar toen het keuzemoment aanbrak, bleek ze het toch verkeerd te hebben ingeschat. "Ik dacht dat er op dat moment zeker wel iets was. En tussendoor ook wel. Ik bedoel, je zoekt elkaar wel op voor eventjes een aanraking of een blik." Dat hij uiteindelijk voor Maud koos, kwam dan ook hard binnen bij Nans. "Toen dat dus gebeurde had ik zoiets van, ik wil niet huilen. Maar het doet toch wel wat met je, want het is natuurlijk intens. Ik vond het jammer en was teleurgesteld en verdrietig."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rob uit BzV moet zichzelf inhouden tijdens de citytrip

Het verschil tussen Maud en Nans had niet groter kunnen zijn. Want waar Maud al haar kaarten op tafel legde en Evert overrompelde met liefde, was Nans juist wat terughoudender. Een tactiek waarvan ze zich nu afvraagt of het wel verstandig was. "Ik had wel meer momenten willen hebben, misschien heb ik ze ook niet genomen. Het was natuurlijk ook wel druk. Ik heb wel geprobeerd mijn moment te pakken, maar als iemand anders dat dan ook doet denk ik: oké. En dan laat ik het ook gaan. Dat is misschien een dingetje dat ik anders had moeten doen. Maar ja, dat is ook hoe ik ben."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nans denkt te weten voor wie boer Evert kiest in BzV

Toch kijkt Nans met warme gevoelens terug op haar avontuur in Boer zoekt Vrouw én haar band met Evert. "Ik vind Evert een man die zo puur is en natuurlijk. En ook heel oprecht en gevoelig denk ik. En dat vind ik ook aantrekkelijk. Ik kijk terug met veel plezier, want het was voor mij ook iets bijzonders om mee te maken. Ik heb weleens het idee dat ik denk van, misschien zie ik hem nog. Maar dat is een fantasie", zo sluit ze lachend af. 

Boer zoekt Vrouw is elke zondagavond om 20.30 uur te zien op NPO 1 en hier terug te kijken bij NPOStart. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Janine uit BzV gaat de diepte in met Christiaan

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore