Ga naar de inhoud
Entertainment

Bom barst tussen Joep en Caroline tijdens koppelsweekend MAFS

Married at First Sight Beeld © Married at First Sight

Het was vorig seizoen een pittig onderdeel in 'Married at First Sight': het koppelsweekend. Daar wordt duidelijk hoe de koppels ervoor staan en of ze elkaar misschien een duwtje in de rug kunnen geven. Is er bijvoorbeeld nog hoop voor Joep en Caroline?

"Als die deur helemaal dicht zou zijn, dan had niemand van ons hier gezeten"

De zeven koppels van MAFS zijn getrouwd, hebben hun huwelijksreis gehad, woonden samen en nu gaan ze elkaar weer voor het eerst zien. Met vier stellen lijkt het goed te gaan, maar er is helaas ook leed binnen het experiment. Zo gaan Kim en Antoine door 'een moeilijke fase' en hebben ze onlangs een time-out genomen, zodat Kim haar gevoelens op een rijtje kon zetten. Op de valreep van het koppelsweekend doen ze nog een poging tot verzoening. "Het was denk ik wel goed even, die afstand", doet Kim haar verhaal. "Er is ook een last van mijn schouders gevallen moet ik zegen (...) Ik denk dat het goed is wat we gedaan hebben en ben blij dat iedereen daarin meestemde."

Ook Antoine geeft aan het even fijn te hebben gevonden niet de druk van de camera’s te voelen. Hoewel hij blij is zijn vrouw weer te zien, vertelt de getrouwde Antoine voor de camera dat hij Kim de afgelopen dagen niet gemist heeft. "Die vonk die er hoort te zijn lijkt een beetje uitgedoofd, of in ieder geval heel lichtjes aan het branden", geeft hij toe. "Ik zal niet zeggen dat 'ie helemaal weg is, maar een waakvlammetje..."

Married
Lees ook:
Married at First Sight-koppel Sander en Astrid neemt time-out

Hoewel Kim en Antoine samen naar Noordwijk komen voor het koppelsweekend, arriveert Joep alleen. "Ik heb heel duidelijk aangegeven hoe ik erin sta en dat het ook niet meer gaat veranderen op liefdesvlak. Dus ik hoop dat zij dat ook zo ziet en dat ze geen hoop heeft dat het misschien door dit weekend, of uitjes samen, nog gaat veranderen."

Als alle stellen even later bij elkaar komen en de opdracht krijgen hun huwelijk een cijfer te geven, breekt Caroline, die hun huwelijk een 2 geeft. "Ik vind niet dat, zoals jij dat zegt, je het echt een kans hebt gegeven", doet ze in tranen haar kant van het verhaal. "We hebben het samenwonen niet eens echt gedaan."

Caroline
Lees ook:
Caroline heeft moeite met besluit Joep in Married at First Sight

Vanwege alle spanningen slapen ze het weekend dan ook niet bij elkaar op de kamer, en dat terwijl Caroline haar man nog wel altijd aantrekkelijk vindt. "Ik vind hem wel echt een leuke jongen en ik heb wel gevoelens richting hem. Als ik hem nu zie ik en ik zie hem lol hebben met anderen, kriebelt er ook wel iets en dan denk ik: je bent leuk. Voor mij zou het zeker nog kunnen veranderen als er bij hem iets verandert of als hij daar toch voor openstaat."

Die kans lijkt klein, maar toch geeft Joep gemengde signalen af. Zo vindt ook de rest van de groep. "Ik snap ergens jullie punt, aan de andere kant zie ik het wel anders dan dat jullie het zien of ervaren", verdedigt hij zichzelf als Kim en Birgitte hem hiermee confronteren. "Als die deur helemaal dicht zou zijn, dan had niemand van ons hier gezeten. Maar op de manier waarop het nu gaat - de situatie net - daar wordt het niet beter van. En ook niet als ze jullie gebruikt als een soort van spreekbuis. Als je dan de vrouw van 26 bent die je zegt dat je bent, kom dan naar mij toe."

Joep ergert zich aan Caroline tijdens koppelsweekend

04:20
Een
Lees ook:
Een overzicht: dit zijn alle koppels uit Married at First Sight

Married at First Sight wordt iedere dinsdag om 20.30 uur uitgezonden op RTL 4. Of kijk de aflevering alvast vooruit bij Videoland.