Ga naar de inhoud
Entertainment

Fabrizio brengt ode aan ex Madieke: 'Geluk dat je in m'n leven bent'

Fabrizio en Madieke Beeld © Videoland

Hij noemde haar zijn droomvrouw, maar het liefdesavontuur van Fabrizio (29) in 'De Bachelor: België' bleek een sprookje. Ondanks hun stukgelopen romance zet de bachelor Madieke, die de laatste roos van hem ontving, in het zonnetje.

"We hebben het fantastisch gehad"

Een gebrek aan chemie speelt hun relatie parten, maar dat betekent niet dat Madieke niet belangrijk voor Fabrizio is. 'En hiermee zeggen we gedag, maar nemen we geen afscheid. Wat een geluk dat je in mijn leven bent', schrijft hij bij onderstaande foto. 'Het universum werkt op een gekke manier en ik weet zeker dat we elkaars pad hebben gekruist met een reden. We hebben het fantastisch gehad.'

Fabrizio
Lees ook:
Fabrizio en Bachelor-winnares alweer uit elkaar: 'Gebrek aan chemie'

Vier weken nadat de camera's stoppen met draaien voelt Fabrizio dat een relatie met Madieke er niet in zit. "De bedoeling van mijn laatste roos aan Madieke te geven, was effectief een relatie te kunnen beginnen. We zouden elkaar vaker zien en dan zien we wel wat eruit komt", blikt Fabrizio terug in De Bachelor: na de roos.

Toch bleef er volgens Madieke een bepaald soort afstand - en dan bedoelt ze niet eens de letterlijke afstand tussen Nederland en België. "We hebben dat heel open gecommuniceerd en hij gaf al snel aan dat hij niet de verliefdheid voelde die hij dacht dat hij moest voelen", verklaart ze voor de camera.

Margaux
Lees ook:
Margaux laat van zich horen na sekscapades Fabrizio

"Die onweerstaanbare aantrekkingskracht. Ik voelde het niet. Ik heb het opgegeven na een viertal weken. Ik zag het nut er niet van in om dat nog maandenlang te rekken, terwijl ik het gewoon niet voelde", legt hij uit.

Die chemie had hij wél met Margaux, die geen roos kreeg in de finale. Ze hebben zelfs samen de nacht doorgebracht. "Het gevoel dat ik had toen ik bij hem sliep, was het vertrouwde gevoel wat ik had in Griekenland. Alleen was het nu echt onder ons en konden we onze tijd besteden aan elkaar. Dat hebben we ook gedaan en dat was meteen een natuurlijk gevoel, alsof we dat altijd al hadden gedaan. Ik geef heel veel om hem en hij weet dat ook. We zijn het nu gewoon een beetje aan het uitzoeken en we zien wel."

Van een relatie met Margaux is tot nu toe geen sprake. Ze 'genieten van het moment'. "We zien wel wat de toekomst brengt", aldus Fabrizio.

Het hele seizoen van De Bachelor België is nu te zien bij Videoland. Alles al gezien? Inmiddels is ook het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave van start gegaan.

Bachelor-deelnemer
Lees ook:
Bachelor-deelnemer noemt Fabrizio sukkel nadat hij haar geen roos geeft

Ook de Nederlandse bachelor heeft gekozen. Thomas van der Vlugt gaf zijn laatste roos aan Merel. 

De vonken spatten van Thomas en Merel af tijdens ceremonie

01:53