Ga naar de inhoud
Entertainment

Vrouw van Papa Jay uit Een Huis Vol bevallen van dochter

Papa Jay met zijn vijf kinderen. Beeld © YouTube-kanaal Papa Jay 010

De beschuit met muisjes mogen worden uitgedeeld, want het gezin van Papa Jay (38), de publiekslieveling van 'Een Huis Vol', is uitgebreid. Via social media stelt hij zijn pasgeboren dochter voor.

"Welkom Noëlla Grace López"

Uit het bericht blijkt dat Jay overstroomt van liefde. 'Welkom Noëlla Grace López. Wat was dit een heel mooie, powerful bevalling, met zoveel liefde en kracht', schrijft hij. Zijn vrouw Saffiera herstelt ondertussen goed van de bevalling. 'Verder gaat het goed met mama en Noëlla. Alleen maar liefde.'

Papa
Lees ook:
Papa Jay uit Een Huis Vol is getrouwd: ‘Alleen maar liefde’

Jay leerde Saffiera begin vorig jaar kennen en vroeg haar hetzelfde jaar nog ten huwelijk. Jay, die verlaten werd door zijn vrouw en sindsdien alleen staat voor de opvoeding van hun vijf kinderen, liet eerder in een interview met Shownieuws weten dat Saffiera geen kijker was van het programma en dus ook geen idee had dat Jay zoveel kinderen had. Gelukkig werd ze vanaf het begin al opgenomen in het gezin. "Ze noemen haar mama en voor hen voelt het echt als hun moeder, daar kom je niet meer tussen."

Dat zij nu samen een kind verwachten, is als de kers op de taart. "En als er nog eens drie komen, dan ben ik ook blij", vertelt hij in gesprek met AD. De kinderen zijn zo in de wolken met de komst van hun zusje dat ze iedere dag even aan de buik van Saffiera voelen. "Die krijgt geen moment rust", aldus Jay.  

Papa
Lees ook:
Papa Jay uit Een Huis Vol herdenkt overleden dochtertje