Entertainment

André van Duin vraagt naamgenoot voor Heel Holland Bakt

02 mei 2022 04:37 Aangepast: 02 mei 2022 07:32
André van Duin Beeld © ANP

Presentator André van Duin (75) had zondagavond zijn bijna-naamgenoot André van Duijn te gast in het programma 'Doorbakken'. André van Duijn had in een rubriek van het 'AD' over mensen die een naam delen met een ster gezegd dat hij de presentator weleens zou willen ontmoeten, en dat werd geregeld.

In de krant vertelt André van Duijn maandag dat de redactie van Doorbakken hem had gevraagd een taart te bakken voor André en het resultaat - een vanilleslagroomtaart gemaakt met Zwitserse room en aardbeien - viel erg in de smaak. "Ik was in een ver verleden banketbakker, vandaar", aldus André van Duijn. "Direct vroeg André me of ik volgend seizoen mee wil doen aan Heel Holland Bakt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze presentator vervangt André van Duin in Heel Holland Bakt Kids

De Zevenhuizenaar bedankte, omdat hij afgezien van de taart voor zijn bijna-naamgenoot al jaren niet had gebakken. Maar sinds de opnames van Doorbakken gaat hij weer geregeld met de mixer en deegrol in de weer. "Elk weekend sta ik nu in de keuken, ook voor brooddeeg. Dus ik sluit niet uit dat ik over twee seizoenen misschien wel wil meedoen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André van Duin: 'Wat ik met Martin heb meegemaakt is niet te herstellen'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore