Entertainment

HHB-kijkers weten het zeker: déze kandidaat gaat winnen

01 mei 2022 16:59 Aangepast: 02 mei 2022 08:45
Heel Holland Bakt Beeld © Heel Holland Bakt Omroep MAX 02-04-2022 NPO1

Tien getalenteerde bakkers begonnen aan het 'Heel Holland Bakt'-avontuur om de titel Beste Thuisbakker van Nederland voor zich te winnen. Inmiddels zijn we 7 afleveringen verder en zijn er nog maar vier kandidaten die kans maken op deze titel: Enzo, Marieke, Zeinab en Tom. En met de finale van volgende week in zicht, denken de kijkers al te weten wie er gaat winnen.

"De winnares is wat mij betreft al bekend"

Hoewel Pasen voor sommigen volledig is afgesloten, moesten de bakkers van Heel Holland Bakt zich nog één keer over het thema buigen. De vier overgebleven bakkers maakten paasbroden, een paasslof en natuurlijk een heus paasspektakel. Na een eerste ronde waarbij de bakkers paasbrood moesten bereiden, draaide het in de technische ronde allemaal om een paas-advocaat taart. 

Na de tweede bakdag was het tijd om afscheid te nemen van één kandidaat: Marieke. En hoewel ze geliefd was onder de kijkers, leek het jurybesluit ook thuis unaniem besloten. 'Ja Zeinab, Enzo en Tom in de finale, helemaal mee eens!', schrijft iemand op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kijkers vinden André van Duin de echte winnaar van HHB

Niet alleen over de afvaller zijn de kijkers het met elkaar eens, want ook de winnaar is volgens hen al vrij duidelijk. 'De winnares is wat mij betreft al bekend, Zeinab is echt een klasse apart.' Iemand anders schrijft: 'Zeinab gaat gewoon winnen. Ze is zó goed' en 'wat is Zeineb een leuke meid, veel humor en ik denk de winnares.' Een Heel Holland Bakt-fan heeft een weddenschap met zichzelf afgesloten: 'Als Zeinab dit seizoen niet wint dan eet ik mijn schoen op.'

De finale van Heel Holland Bakt is volgende week zaterdag om 20.30 uur te zien bij NPO1. Kijk de aflevering van deze week hier terug. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

HHB-kijkers liggen in een scheur door Europese misbaksels

Janny en Robèrt zijn al negen seizoenen het vrolijke jury-duo van Heel Holland Bakt. Ze hebben vaak aan één blik (of gebakje) genoeg, maar lopen de deur thuis bij elkaar niet plat. Aran Bade strikt de twee voor een ritje met de Heel Holland Bakt-golfkar om ze aan de tand te voelen over dit seizoen en het jubileumjaar!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore