Ga naar de inhoud
Entertainment

Anton Corbijn betuigt steun aan Johnny Depp: 'Alleraardigste man'

Anton Corbijn Beeld © ANP

Anton Corbijn (66) heeft zijn steun betuigt aan Johnny Depp (58). Op Instagram plaatst de fotograaf een beeld dat hij in 1998 van de acteur maakte, waarbij hij schrijft dat Johnny 'de alleraardigste man' ooit is. Momenteel staat de acteur voor de rechter in een zaak met zijn ex-partner Amber Heard (36).

"De alleraardigste man die je ooit zou mogen ontmoeten staat nu elke dag in de rechtbank"

'De alleraardigste man die je ooit zou mogen ontmoeten staat nu elke dag in de rechtbank. We weten allemaal dat hij hier niet doorheen zou moeten gaan om te bewijzen dat hij een eerlijke en niet-gewelddadige man is', schrijft Anton. 'Ik heb alleen maar positieve ervaringen gehad met deze aardige en geweldige man.'

Johnny
Lees ook:
Johnny Depp zag nooit de eerste Pirates of the Caribbean-film

Johnny heeft zijn ex-vrouw Amber Heard aangeklaagd. Het stel was tot en met 2016 getrouwd. Johnny klaagt Amber aan voor smaad vanwege een artikel dat zij in 2018 schreef voor The Washington Post. De actrice heeft het daarin over huiselijk geweld dat ze heeft meegemaakt, maar noemt haar ex niet bij naam. Johnny vindt dat het duidelijk is dat ze over hem schrijft en klaagde haar aan. Hij ontkent Amber te hebben mishandeld.

Elon
Lees ook:
Elon Musk en James Franco getuigen niet in zaak Johnny Depp

Johnny Depp wil geen paria meer zijn: 'Ben verbaal mishandeld door Amber Heard'

03:52