Ga naar de inhoud
Entertainment

Halve finale Heel Holland Bakt scoort meer dan 2 miljoen kijkers

Heel Holland Bakt Beeld © ANP

Meer dan twee miljoen (2.165.000) mensen hebben zaterdagavond naar het NPO 1-programma 'Heel Holland Bakt' gekeken. De aflevering die bepaalt welke drie bakkers volgende week in de finale staan was daarmee het best bekeken programma van de zaterdag. Dat blijkt uit de cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Deze week stond volledig in het teken van Pasen, ondanks dat het al achter de rug is. De bakkers maakten als eerste opdracht een paasbrood en voor de technische opdracht moesten ze een paasadvocaattaart in elkaar flansen. Ook het spektakelstuk was volledig in paasthema. Volgende week is het tijd voor de finale en wordt er bekend wie de titel 'Beste thuisbakker van 2022' ontvangt.

Deze
Lees ook:
Deze presentator vervangt André van Duin in Heel Holland Bakt Kids

Ook het NOS Journaal van 20.00 uur bereikte meer dan twee miljoen kijkers (2.137.000) en belandt daarmee op de tweede plek in de kijkcijfer-top 25. RTL 4 sloot de top 5 af met Make Up Your Mind (998.000) op de derde plaats, het Half Acht Nieuws (990.000) op plek 4 en daar vlak achteraan Oh, wat een jaar! (966.000).

Kijkers
Lees ook:
Kijkers Heel Holland Bakt niet treurig om afvaller: 'Wat een arrogantie'

Robèrt uit Heel Holland Bakt strijdt nog steeds tegen de kilo's

02:19

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore