Ga naar de inhoud
Entertainment

Robbert Rodenburg laat duikers zoeken naar peperdure zonnebril

Beeld © ANP

De Koningsdag van Robbert Rodenburg (24 jaar) kreeg een nogal vervelende wending toen hij zijn zonnebril in de grachten van Amsterdam verloor. Gelukkig voor de YouTuber kreeg hij zijn limited edition zonnebril alsnog terug en dat allemaal dankzij de hulp van een duikteam.

"Wat een niet normaal lieve mensen"

Robbert deelt in zijn Instagram Stories een uitgebreid verslag van de zoektocht naar zijn zonnebril. 'Tijdens Koningsdag verloor ik hele leuke limited zonnebril hier in de gracht', zo begint hij zijn verhaal. 'Een man naast mij vertelde die dag dus dat er een vrijwilligers stichting is die je kan helpen met het opduiken van waardevolle spullen. Vanavond is de avond dat deze helden de bril gaan zoeken… Keep you guys posted!'

Robbert
Lees ook:
Robbert Rodenburg hoopt op internationaal succes

In de Instagram Stories die daarop volgen is te zien dat de vrijwilligers met een professionele uitrusting het water in gaan en al snel raak hebben: ze vinden namelijk een ring en een ketting. Een paar minuten later hebben ze weer buit, deze keer is het de zonnebril van Robbert. De Youtuber is dan ook erg te spreken over de mannen die hem vrijwillig hebben geholpen.

 

Zó
Lees ook:
Zó wist Robbert Rodenburg deelname aan Expeditie Robinson geheim te houden