Ga naar de inhoud
Entertainment

Wilfred Genee reageert op stoppen Vandaag Inside: 'Zonde'

Wilfred Genee Beeld © ANP

Wilfred Genee (54) heeft in zijn eigen radioprogramma 'The Friday Move' op BNR Radio gereageerd op het stoppen van 'Vandaag Inside'. Hij vindt het jammer en zag zeker nog wel toekomst in de populaire talkshow.

"Ik denk dat er mogelijkheden waren om ermee door te gaan"

'Een historische dag' noemde Wilfred deze dag aan het begin van zijn radioshow. Hij is nog even beduusd van het nieuws. "Ik word suf gebeld. Ik moet alles nog laten indalen. Het is twintig jaar tv geweest. Ik kan er niks over zeggen. Het is nog vers", vertelt hij. 

Johan
Lees ook:
Johan Derksen bevestigt vertrek: Vandaag Inside per direct van tv

Wilfred vindt het 'jammer' dat het programma stopt. "Ik vind het zonde. Ik denk dat er mogelijkheden waren om ermee door te gaan." Het programma hoefde van de zenderleiding niet van de buis gehaald te worden. "Als Johan stopt, moeten wij ook stoppen. Dat is vanaf het begin de afspraak geweest." 

Wilfred kijkt met gemengde gevoelens terug op het beruchte tv-moment. "Het was misplaatst", vertelt de presentator. Maar hij probeert het ook te nuanceren. "Bij ons worden de dingen aangedikt." Het is nog onduidelijk wat Wilfred nu gaat doen op televisiegebied. "Geen flauw idee. Ik moet het laten indalen."

Johan
Lees ook:
Johan Derksen zegt te stoppen met Vandaag Inside: 'Ik vind het mooi zo'

Nu de talkshow vanavond niet te zien is, heeft Wilfred een vrije avond met zijn familie. "Ik ga met mijn gezin zitten. Het Roer Om zag ik staan", zegt hij lachend over de nieuwe programmering. "Het was de best bekeken talkshow van Nederland. Ik denk dat ze (Talpa, red.) er wel van balen. Er komt vast iets nieuws."

Rob: 'Johan Derksen kan alleen hachje redden door op te stappen'

07:44