Ga naar de inhoud
Entertainment

Lisa Loeb presentatrice HBO MAX-datingshow FBoy Island

Lisa Loeb Beeld © ANP

Cabaretier Lisa Loeb (32) is aangetrokken als presentator van de Nederlandse versie van datingshow 'FBoy Island' van HBO Max. De realityshow is gelijk ook de eerste Nederlandse 'original' van de van oorsprong Amerikaanse streamingdienst.

"Ik ben ontzettend vereerd en trots dat ik de Nederlandse versie van FBoy Island mag presenteren voor HBO Max"

"Ik ben ontzettend vereerd en trots dat ik de Nederlandse versie van FBoy Island mag presenteren voor HBO Max", zegt Lisa in een reactie. "Ik ben gek op datingshows en deze is wel heel bijzonder; het is een komische show en er zitten allerlei heerlijke twists in. Ik kijk dan ook uit naar de opnames!"

Behalve als cabaretier is Lisa ook bekend als schrijver, zangeres en werd zij winnaar van De Slimste Mens 2021.

Lisa
Lees ook:
Lisa Loeb na winst Slimste Mens: 'Het heeft mijn leven veranderd'

In Fboy Island worden drie vrouwen gevolgd die voor de liefde naar een tropisch eiland afreizen. Daar aangekomen zijn er zestien mannen, waarvan er acht daadwerkelijk op zoek zijn naar de liefde en er evenzoveel slechts meedoen om een geldbedrag te winnen, de zogenoemde FBoys. In de tiendelige reeks wordt uiteindelijk de vraag gesteld of de FBoys kunnen veranderen.

Lisa
Lees ook:
Lisa Loeb over Twitter: 'Je krijgt bak ellende over je heen'

Van de Amerikaanse versie van FBoy Island is inmiddels een tweede seizoen aangekondigd. Dat wordt net als het eerste gepresenteerd door de bekende stand-upcomedian Nikki Glaser.