Ga naar de inhoud
Entertainment

Elon Musk en James Franco getuigen niet in zaak Johnny Depp

Beeld © ANP

Elon Musk (50) zal niet getuigen in de zaak die Johnny Depp (58) heeft aangespannen tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36). Dat schrijft 'The New York Post'. De tabloid voegt daaraan toe dat ook acteur James Franco (44), die eveneens op de getuigenlijst stond, niet meer gehoord zal worden.

De Tesla-baas was als getuige opgeroepen in de rechtszaak, maar zijn advocaat heeft laten weten dat Musk geen verklaring zal komen afleggen. De 50-jarige Musk had een relatie met Heard, nadat haar huwelijk met Depp was stukgelopen. Die relatie zou volgens Depp al tijdens het huwelijk zijn begonnen, iets wat zowel Musk als Heard hebben ontkend. Volgens Depp zou Heard ook een affaire hebben gehad met James Franco.

Rechter
Lees ook:
Rechter waarschuwt lachende fans Johnny Depp tijdens rechtszaak

Depp heeft Heard, met wie hij tot en met 2016 getrouwd was, aangeklaagd voor smaad vanwege een artikel dat zij in 2018 schreef voor The Washington Post. De actrice heeft het daarin over huiselijk geweld dat ze heeft meegemaakt, maar noemt haar ex niet bij naam. Depp vindt dat het duidelijk is dat ze over hem schrijft en klaagde haar aan. Hij ontkent Heard te hebben mishandeld.

Kok
Lees ook:
Kok vond vingertopje van Johnny Depp in de keuken

Meer over de rechtszaak zie je in de video hieronder.

Johnny Depp wil geen paria meer zijn: 'Ben verbaal mishandeld door Amber Heard'

03:52