Ga naar de inhoud
Entertainment

Hardwell verrast bezoekers Koningsdag 538 met eerste concert in vier jaar

Hardwell Beeld © ANP

Hardwell (34) heeft woensdag op het Koningsdagconcert van Radio 538 in Breda een verrassingsoptreden geven. Het was het eerste concert dat Hardwell in Nederland gaf sinds oktober 2018. Hardwell draaide als verrassing 'back to back' met Afrojack (34), die wel was aangekondigd.

Het concert van Hardwell was woensdagavond live te volgen op 538 en via de socials. De zender laat weten dat de beelden worden doorgeplaatst op de socials en de website, zodat alle fans ook achteraf nog het concert kunnen zien en horen.

Hardwell
Lees ook:
Hardwell twijfelde over comeback: 'Was het plezier kwijt'

Het laatste optreden in Nederland van Hardwell was samen met het Metropole Orkest in de Ziggo Dome. De beroemde dj trad toen op in het kader van het Amsterdam Dance Event.

Willem-Alexander
Lees ook:
Willem-Alexander genoot van Koningsdag: 'Alsof hij wat gedronken had'

Het was de 26e keer dat 538 een fysiek Oranje-event organiseerde. De afgelopen twee edities vonden vanwege de coronapandemie virtueel plaats. Begin april maakte de organisatie van het Koningsdagfeest van Radio 538 bekend dat alle kaarten zijn uitverkocht. Dit betekent dat er woensdag 40.000 bezoekers naar het Chasséveld in Breda zijn gekomen om de verjaardag van de koning mee te vieren.

538 Koningsdag als nooit tevoren: 'Wat een feest!'

03:25