Ga naar de inhoud
Entertainment

Bachelor Thomas na laatste roos: 'Verliefd zoals nooit tevoren'

Thomas van der Vlugt in De Bachelor Beeld © Videoland

Een aantal weken na het begin van de opnames telt de Mexicaanse hacienda uit 'De Bachelor' nog maar twee dames: Merel en Maureen. Dit betekent dan ook dat het liefdesavontuur van Thomas ten einde is gekomen, maar niet voordat hij een keuze maakt tussen de laatste meiden. Na twee 24-uursdates bepaalt Thomas wie de laatste roos krijgt en daarmee zijn hart heeft veroverd.

Let op, dit artikel bevat spoilers over De Bachelor. 

"Mijn zoektocht naar liefde eindigt hier, omdat ik het heb gevonden en dat ben jij"

Thomas begint zijn eerste 24-uursdate met Maureen. En zoals altijd pakt de bachelor groots uit. Ditmaal neemt hij Maureen mee op een luxe date op een boot. Thomas laat er geen gras over groeien en deelt dan ook meteen de eerste kusjes uit. "Ik merk dat Thomas steeds meer kusjes begint te geven en dat het intiemer wordt. (...) Het is alsof je 16 bent en in love", vertelt Maureen. Naast hun date op de boot, heeft Thomas ook een spannende activiteit op de planning staan. Onder het genot van een prachtige zonsondergang gaan ze paramotorvliegen.

Ook Merel krijgt de kans om Thomas 24 uur lang voor zichzelf te hebben. Ze beginnen hun date in een prachtige cenote, waar ze na een duik in het water óók in elkaars armen duiken. Hun date wordt vervolgd met een romantisch diner, waar ze een toost uitbrengen op de liefde. "Ik voel me weer 19 en ik voel me weer het jongetje in de klas die verliefd is op het mooiste meisje in de klas", vertelt Thomas. 

Bachelor
Lees ook:
Bachelor Thomas houdt het niet droog bij exit

De volgende dag is het tijd voor de rozenceremonie en ontvangt Thomas de dames één voor één om zijn laatste roos uit te delen. Net als bij de dates begint Thomas bij Maureen. "Lieve Maureen, je bent mijn droomvrouw", begint hij, waarna hij samen met Maureen terugblikt op hun avontuur samen in Mexico. "Het smaakte naar meer", zegt hij daarover. "Ik vind je mooi en bijzonder. (...) Maureen, ik wil je niet laten gaan. Ik wil je bij me houden." Helaas volgt er een 'maar' na zijn liefdesbetoog. "Mijn hart behoort tot iemand anders. Ik vind het een verschrikkelijke keuze." Maureen is teleurgesteld in zijn keuze, maar wenst Thomas toch 'al het geluk toe'. Tegelijkertijd hoopt Maureen dat ze in de toekomst wat meer uitleg van hem krijgt: "Hij noemt mij zijn droomvrouw, maar ondertussen toch niet." 

Dan is het de beurt aan Merel. "Toen ik je mocht omarmen bij de modderceremonie, voelde het goed", zegt Thomas tegen haar. "Ik kon je niet meer loslaten en kon niet stoppen met je te zoenen. En vanaf toen af aan zat je in mijn hoofd." Zichtbaar geëmotioneerd vervolgt Thomas zijn verhaal. "Mijn zoektocht naar liefde eindigt hier, omdat ik het heb gevonden en dat ben jij. Lieve Merel, ik kan niet wachten om je nog beter te leren kennen en nog verliefder op jou te worden. Dus ik wil je vragen: wil je de laatste roos van mij aannemen?" Merel is blij verrast en neemt de laatste roos van Thomas aan. 

"Ik had het echt niet verwacht, maar ik ben echt dolgelukkig. Ik ben ook een klein beetje verliefd en ik weet dat ik dat eerder had kunnen zeggen, maar daar was ik zo bang voor", doet Merel glunderend uit de doeken. "Ik ben gewoon gek op hem en ik ben heel blij dat ik deze roos heb gekregen." Ook Thomas is dolgelukkig en hoewel hij al flink wat tranen heeft laten rollen in het programma, zaten er deze keer ook tranen van geluk bij: "Wie had dit ooit gedacht? Ik kan er niet bij. Ik ben wel echt verliefd en zoals nooit tevoren."

Wat
Lees ook:
Wat gebeurt er eigenlijk met de rozen na de ceremonie in De Bachelor?

Volgende week woensdag is de allerlaatste aflevering van het seizoen bij Videoland te zien. In de nabeschouwing worden alle deelnemers nog één keer bij elkaar gebracht, om na te praten over hun bewogen liefdesavontuur. En natuurlijk krijgen we antwoord op de allerbelangrijkste vraag: zijn Merel en Thomas nog samen? 

De afgelopen weken was het in Mexico een behoorlijk hete bedoening. Daar was namelijk het strijdtoneel van het gloednieuwe seizoen van De Bachelor. Maar liefst zestien vrouwen probeerden het hart van Thomas van der Vlugt te veroveren. Thomas blikt voorafgaand de start van het seizoen terug op zijn Bachelor-avontuur bij RTL Boulevard.

Thomas noemt Bachelor-avontuur een 'emotionele rollercoaster'

02:06