Entertainment

Kylie Jenner verklaart: 'Blac Chyna viel mijn ex Tyga aan met mes'

26 april 2022 03:41 Aangepast: 26 april 2022 07:27
Kylie Jenner en Tyga Beeld © ANP

Toen Kylie Jenners (24) halfbroer Rob Kardashian (35) iets kreeg met Blac Chyna (33), heeft de cosmetica-ondernemer hem gewaarschuwd voor haar gewelddadige aard. Dat verklaarde Kylie maandag in de rechtbank.

"Ik vond het mijn plicht om mijn zorgen te uiten"

Chyna had van 2011 tot 2014 iets met rapper Tyga. In 2012 werd hun zoon King geboren. Tyga had daarna een relatie met Kylie, Volgens de realityster vertelde de rapper haar dat het litteken dat op zijn arm zit, het resultaat was van een mesaanval van Chyna.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ex-vriendin Rob Kardashian verdacht van gijzelen vrouw in hotelkamer

Toen de influencer in 2016 iets met Rob Kardashian kreeg, deelde Kylie haar zorgen daarover met haar halfbroer. Ze verklaarde tijdens haar getuigenis maandag dat hij haar liet weten dat dat hem er niet van zou weerhouden met Chyna te daten. "Ik vond het mijn plicht om mijn zorgen te uiten, maar uiteindelijk was het aan hem", zei Kylie daar volgens TMZ over.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Internet lacht om rechtbanktekeningen Kardashians: 'Drie gezichten geleden'

Chyna heeft een rechtszaak aangespannen tegen Kylie, twee van haar zussen en haar moeder. Ze stelt dat de familie ervoor gezorgd heeft dat de realityshow die ze met Rob Kardashian maakte geen gevolg kreeg. Daardoor liep ze behoorlijk wat inkomen mis. Ze eist een schadevergoeding van 100 miljoen dollar.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore