Ga naar de inhoud
Entertainment

Rechter waarschuwt lachende fans Johnny Depp tijdens rechtszaak

Johnny Depp Beeld © ANP

Penney Azcarate, de rechter in de zaak tussen Johnny Depp (58) en Amber Heard (36), heeft maandag een waarschuwing uitgedeeld. Fans van Johnny die in de zaal zaten om de acteur te steunen, konden hun lach niet inhouden, wat tot ergernis bij de rechter leidde.

"Orde in de zaal of ik laat jullie verwijderen. Begrepen?"

De acteur werd gevraagd om films op te noemen waarin hij speelt. Verder dan 'Alice in Wonderland' kwam hij niet, wat tot hilariteit bij zijn fans leidde. "Het is zo triest dat ik mijn eigen films niet eens kan opnoemen", zegt Johnny. "Sorry, ik kijk ze gewoon zelf niet." De rechter vond de uitspraak van Johnny echter minder grappig. "Orde in de zaal of ik laat jullie verwijderen. Begrepen? Bedankt", richt hij zich tot de fans.

Johnny
Lees ook:
Johnny Depp vertelt over wond: 'Het leek wel de Vesuvius'

Johnny heeft zijn ex-vrouw Amber Heard aangeklaagd. Het stel was tot en met 2016 getrouwd. Johnny klaagt Amber aan voor smaad vanwege een artikel dat zij in 2018 schreef voor The Washington Post. De actrice heeft het daarin over huiselijk geweld dat ze heeft meegemaakt, maar noemt haar ex niet bij naam. Johnny vindt dat het duidelijk is dat ze over hem schrijft en klaagde haar aan. Hij ontkent Amber te hebben mishandeld.

Kok
Lees ook:
Kok vond vingertopje van Johnny Depp in de keuken

Johnny Depp wil geen paria meer zijn: 'Ben verbaal mishandeld door Amber Heard'

03:52