Ga naar de inhoud
Entertainment

Sonja dacht dat boer Rob haar leuk vond in BzV

Sonja Beeld © KRO-NCRV

Na het geklef van boer Rob (52) met Sonja en Wendy, hakt hij gisteren de knoop door. Hij voelt vlinders in zijn buik en dat komt door Wendy. Sonja kreeg tijdens het 'Boer zoekt Vrouw'-avontuur toch andere signalen van de knuffelige boer.

"Hij vindt me wel leuk"

Sonja blikt in een online video op de website van het datingprogramma voor boeren terug op haar tijd in het programma. Ze stapte met een dubbel gevoel de auto in, nadat boer Rob voor Wendy koos. "Aan de ene kant opluchting, omdat ik de verliefdheid niet voelde. (...) Aan de andere kant ben je daar toch met een bepaald doel. Dat is niet gelukt, dus dat is ook weer een klein stukje verdriet."

Lotte
Lees ook:
Lotte had twijfels over boer Jouke in Boer zoekt Vrouw

Sonja krijgt van de boer het gevoel dat hij haar ziet zitten. "In het hele traject kan Rob je wel indringend aankijken, waardoor je het idee krijgt: hij vindt me wel leuk." Daardoor wilde Sonja hem een kans geven.

Toch komt de keuze voor Wendy niet als een verrassing. "Ik voelde al een beetje aankomen dat er meer gevoel naar Wendy toe was", vertelt Sonja nu. "Het liefst hoor je dat niet, maar ergens wist ik het ook al. Ik had er vrede mee. Het was goed."

Sonja heeft geen spijt dat ze haar brief aan Rob heeft geschreven. Ze kijkt terug op een 'superleuk avontuur'. "We hebben gelachen, we hebben gehuild, we hebben gedanst, we hebben geouwehoerd. (...) Het was gewoon superleuk met elkaar."

'Wacht
Lees ook:
'Wacht eens even, dat is wel ff een andere kus dan Sonja kreeg'

Sonja is haarzelf gebleven en daar is ze blij mee. Ze weet dat er chemie moet zijn voor er een liefdesrelatie kan ontstaan. Hoewel ze de liefde niet bij Rob vond, geeft ze de zoektocht naar de ware niet op. "Ik heb er wel vertrouwen in dat de witte prins op het knappe paard gaat komen. Daar hoop ik wel op natuurlijk."

Vorige week gaf Rob al vele kusjes aan Wendy en Sonja. In de video hieronder zie je daar alles over.

'Boer Rob heeft zijn innerlijke geile Geert ontdekt'

04:53

Boer zoekt Vrouw zie je elke zondag om 20.30 uur op NPO 1.