Ga naar de inhoud
Entertainment

Ronnie Flex en Demi de Boer willen nog een kindje samen

Ronnie Flex en Demi de Boer Beeld © Videoland

Het leven van Demi de Boer (25) en Ronnie Flex (30) is een stuk completer sinds ze samen dochtertje Rémi hebben. Met Nori, een dochter uit een eerdere relatie van Ronnie, vormen ze een gezin. "Het voelt al compleet, maar in de toekomst zouden we zeker nog een kindje willen", zegt Ronnie in de nieuwste 'LINDA.meiden'.

"Het voelt al compleet, maar in de toekomst zouden we zeker nog een kindje willen"

Ronnie bracht altijd een bezoekje aan de winkel waar Demi werkte. Hij vond haar er leuk uitzien, vertelt hij. "Ik heb een hoop kleding gekocht die ik nooit heb gedragen." Na een paar maanden sliepen Demi en Ronnie voor het eerst samen. "Ze is nooit meer weggegaan en nu is ons huis een bewonertje rijker."

De artiest vindt zijn vriendin een heel goede moeder én bonusmama. Ze is namelijk erg van de punctualiteit. "Nori moet stipt om 19.00 uur onder de douche, maar van mij hoeft dat niet op een vast tijdstip."

Demi
lees ook:
Demi de Boer pakt eiergooier aan: 'Levensgevaarlijk, schaam je'

Volgens Ronnie zijn hij en Demi eigenlijk 'yin en yang'. "Ik kan niets noemen waarin we op elkaar lijken. Alleen qua eten zitten we op een lijn: we houden van romige pasta’s en niet van pittige gerechten."

De nieuwste LINDA.meiden ligt nu in de winkel.

Tijd
lees ook:
Tijd voor iets anders: Demi de Boer ondergaat transformatie

Demi de Boer voelt zich net 'Bob de Bouwer'

02:41