Ga naar de inhoud
Entertainment

'Zoveel geld krijgen de sterren voor BN'ers in het Ziekenhuis'

BN'ers in het Ziekenhuis Beeld © William Rutten

Dat de bekende Nederlanders in 'BN'ers in het Ziekenhuis' graag hun handjes laten wapperen, zien we elke woensdag op SBS6. Maar dat ze daarvoor een fijne gage krijgen, was nog niet bekend. Tot nu...

"Ik ben blij dat ik het niet gedaan heb"

Rachel Hazes, Natasja Froger, Caroline van der Plas en Phillipe Geubels zijn de sterren in het nieuwe seizoen. Maar die laatste is later pas ingevlogen. Eigenlijk hadden de makers mopperkont Marcel van Roosmalen op het oog. "Ik kreeg op Tweede Kerstdag een mail van Tuvalu Media: wil jij meelopen in het ziekenhuis als BN'er? Ik dacht: daar leen ik me niet voor als mopperaar in het ziekenhuis. Maar dat vonden zij juist leuk", vertelt hij gisteren in Media Inside.

Natasja
Lees ook:
Natasja Froger maant Rachel Hazes om te stoppen met roken na ziekenhuisstage

Marcel verklapt wat een BN'er voor het programma binnenharkt. "2500 euro voor drie dagdelen. En daar maken ze dan een zes- of zevendelige serie van. Dat zie je ook wel terug. Het is echt uitsmeren geblazen. (...) Ik ben blij dat ik het niet gedaan heb, eerlijk gezegd."

The
Lees ook:
The Passion gekruisigd in Media Inside: 'Reli-porno'

Tafelgast Emma Wortelboer vindt de gage matig. "Ik vind dat nog best weinig eigenlijk", zegt ze met een samengetrokken gezicht. Mede-tafelgast Britt Dekker weet hoe je dat moet aanpakken. "Ze zetten eerst in op 2500 euro en dan kan jij 10.000 euro zeggen. En dan eindig je in het midden."

 

Caroline blijkt dit geld echter niet in haar eigen zak te hebben gestoken. Zij heeft het volledige salaris dat ze kreeg voor haar deelname aan het programma namelijk gestort naar supportcasper.nl, die baanbrekend onderzoek doet naar alvleesklierkanker, een ziekte waar haar eigen man aan is overleden. 

BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is vanaf woensdag 20 april wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6