Ga naar de inhoud
Entertainment

Natasja Froger mist hond Bobby verschikkelijk: 'Slaap er slecht van'

Natasja Froger Beeld © Instagram @natasjafroger

Natasja Froger (56) kan het nog altijd niet bevatten dat hun trouwe viervoeter Bobby niet meer vrolijk door hun huis loopt. "Het was heel egoïstisch geweest om nog langer te wachten, maar het is nu pas een week geleden en het doet nog pijn", laat ze weten in een korte update via Instagram.

"Het is zo leeg in huis"

De video op Natasja haar Instagram-account begint met een bedankje voor 'alle waanzinnige lieve reacties' die ze de afgelopen week heeft mogen ontvangen na het overlijden van Bobby. Vervolgens geeft de presentatrice antwoord op de vraag hoe het met hun andere hond gaat, Saar. Volgens Natasja mist ze haar zusje enorm, net als de rest van de familie.

Natasja
Lees ook:
Natasja Froger maant Rachel Hazes om te stoppen met roken na ziekenhuisstage

Bobby had kanker en toen de familie erachter kwam, bleken de tumoren al uitgezaaid te zijn naar al haar organen. Om het huisdier niet te laten lijden, werd besloten haar in te laten slapen. "Wij missen haar ook verschrikkelijk, het is zo leeg in huis. Het is zo naar... Ik weet ze heeft een mooi leven gehad en we hebben de juiste beslissing genomen op het juiste moment (...) Al jullie ongelofelijk lieve reacties hebben me heel goed gedaan."

Danny
Lees ook:
Danny Froger en Ann Dominique onthullen geslacht baby