Ga naar de inhoud
Entertainment

Vrienden behoeden Pete Davidson voor deelname The Kardashians

Pete Davidson en Kim Kardashian Beeld © Getty Images

Hoewel Kim Kardashian (41) er helemaal klaar voor lijkt te zijn om haar vriend Pete Davidson (28) op te laten draven in de nieuwe realityshow 'The Kardashians', lijkt de komiek dat vooralsnog niet te zien zitten. Vrienden van Pete hebben hem met klem geadviseerd om niet te verschijnen in de serie over het wel en wee van de Kardashian/Jenner familie, om zijn eigen naam hoog te houden. Dit meldt 'Page Six'.

"Hij had al een goede carrière voordat Kim in zijn leven kwam en hij heeft die show niet nodig om verder te komen in zijn vakgebied"

Pete, onder andere een van de vaste komieken bij het programma Saturday Night Live, heeft een dergelijk optreden helemaal niet nodig volgens zijn vrienden. "Hij had al een goede carrière voordat Kim in zijn leven kwam en hij heeft die show niet nodig om verder te komen in zijn vakgebied. Integendeel zelfs. Door te verschijnen in een programma dat zo ver van de werkelijkheid af staat, verliest hij zijn geloofwaardigheid als 'gewone jongen' uit Staten Island, New York," aldus een bron.

Caitlyn
Lees ook:
Caitlyn Jenner: 'Pete Davidson maakt Kim heel gelukkig'

Het eerste seizoen van The Kardashians is net van start gegaan, maar Pete zal volgens ingewijden niet te zien zijn in de betreffende afleveringen. Iets waar Kim vrede mee lijkt te hebben gemaakt. "Ik ben er niet op tegen dat hij in beeld komt, maar het is gewoon niet iets dat bij hem past," zei ze in een eerder interview.

Eric zag The Kardashians al: 'Meer budget en meer persoonlijke verhalen'

03:38
Kim
Lees ook:
Kim Kardashian vreest dat er nog een sekstape uitlekt

De realityster zal in de show zelf wel ingaan op details rondom haar relatie met Pete én de scheiding van ex-man Kanye West.