Ga naar de inhoud
Entertainment

Igone de Jongh beschouwt Sammie Römer niet als stiefdochter

Beeld © ANP

Samen met haar man Thijs Römer (43) heeft Igone de Jongh (42) geen kinderen. Samen vormen ze wél een zogenaamde 'modern family'. Igone ziet Thijs' 11-jarige dochter Sammie bijvoorbeeld niet als stiefdochter, maar als haar eigen kind. Dat vertelt ze in 'LINDA.'.

"Wat me altijd enorm ontroert, is het ritueel rond Sammies verjaardag"

In gesprek met Richard Kemper vertelt Igone hoe zij tegen de situatie aankijkt. Ze heeft net als Richard een stiefkind. "Sammie, de dochter van mijn man Thijs en zijn ex Katja, zie ik als mijn eigen kind. Ik gebruik het woord stiefdochter nooit." De cabaretier beaamt dat: hij ziet zijn twee stiefkinderen ook als 'zijn' kinderen. Al vindt hij de term bonuskind nog erger dan stiefkind.

Igone: "Precies. Wat me altijd enorm ontroert, is het ritueel rond Sammies verjaardag. Zij wil dan ’s ochtends vroeg meteen ijs eten, en dan het liefst met de hele familie erbij: Katja, Thijs, ik, mijn zoon Hugo, mijn ex, onze ouders... Heel erg Modern Family, zeg maar. Op die dagen ben ik nóg trotser op hoe liefdevol we dit allemaal doen."

Thijs
Lees ook:
Thijs Römer en Igone na twee jaar 'eindelijk' op huwelijksreis

Thijs en Igone zijn ruim twee jaar gelukkig getrouwd, maar hebben verder geen kinderwens. "Het feit is dat we allebei een kind hebben uit een ander huwelijk", zei Igone eerder al in LINDA. daarover. "Die twee kunnen het zo magisch goed met elkaar vinden, en we hebben het met z’n vieren zo goed, het is zó compleet. Als wij dan met z’n tweeën nog een kindje krijgen, gaan die andere twee kinderen in en uit, zoals dat gaat met gescheiden ouders. Terwijl wij dan met z’n drieën altijd bij elkaar zouden zijn. En dát willen we niet. Het is nu goed zo."

Chantal
Lees ook:
Chantal Janzen en Igone Römer-de Jongh bespreken hun seksleven

Het hele interview met Igone de Jongh en Richard Kemper lees je in de nieuwste LINDA..

Sammie was woensdagavond aanwezig bij de première van Costa!! waar ze haar moeder Katja Schuurman een beetje pestte - of zeg maar gerust roastte - met haar films. Je ziet het in onderstaande video.

Dochter Sammie roast Katja Schuurman op rode loper Costa!!

00:53