Ga naar de inhoud
Entertainment

Deze single mannen gaan het avontuur aan in het nieuwe seizoen van Temptation Island

Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

Vanaf donderdag 28 april gaan verschillende singles de connectie aan in het nieuwe seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' bij Videoland. De vrijgezelle vrouwen die openstaan voor de liefde en hopen een band op te bouwen met één van de partners uit de koppels maakten we gisteren al bekend, en nu laten we je ook kennismaken met de acht vrijgezelle mannen!

Daniël

De avontuurlijke, creatieve en muzikale Daniël uit Westervoort is avontuurlijk en een doorzetter. De 23-jarige artiest is vier maanden single en heeft zin om weer verliefd te worden. Hij valt op lieve, zorgzame, blonde vrouwen. Daniël is heel complimenteus, maar houdt ook van een beetje kattenkwaad; meisjes plagen, kusjes vragen.

Dit
Lees ook:
Dit zijn ze: de vier koppels die meedoen aan Temptation Island

Hans

Hans is 30 jaar en woont in Wedde. De down to earth, eerlijke en ambitieuze personal trainer houdt van een feestje, fitness en ondernemen. Hans heeft al veel meegemaakt in zijn leven en heeft diepe dalen gekend. Nu staat hij superpositief in het leven en is hij helemaal klaar voor de liefde. Hij valt op trouwe, lieve en verzorgde vrouwen die doelen en dromen hebben en hoopt tijdens Temptation Island: Love or Leave een connectie met iemand te vinden.

Kenzo

De zelfverzekerde, grappige, vrolijke Kenzo uit Utrecht houdt van MMA, koken en uitgaan. De 27-jarige Operationeel Directeur is anderhalf jaar vrijgezel en staat open voor een nieuwe relatie. Hij valt op verzorgde, eerlijke vrouwen en heeft een zwak voor lichte ogen. Kenzo is een flirt en supersociaal, eigenschappen die vaak in de smaak vallen bij vrouwen. Zal dit ook het geval zijn tijdens Temptation Island: Love or Leave?

Deze
Lees ook:
Deze vrijgezelle vrouwen zoeken de liefde in Temptation Island

Milton

De 30-jarige Milton uit Den Helder is pas zeven maanden vrijgezel, maar staat open voor iets nieuws. Deze gezellige en eerlijke Fitness Instructeur houdt ervan anderen naar een hoger level te tillen. Milton is op zoek naar een lieve, fitte, sympathieke vrouw met inhoud en lichte ogen waar hij lekker mee kan uitgaan, fitnessen of relaxen. Elkaar vrijlaten en vertrouwen in een relatie staat bij deze single op nummer één.

Orfeo

Met zijn 19 jaar is Orfeo de jongste van de groep. Dit betekent niet dat de barman uit ‘s Heerenhoek niet openstaat voor de liefde. Orfeo is op zoek naar een intelligente, speelse vrouw die een luisterend oor kan bieden. Hij is een levensgenieter, gezellig en een doorzetter. De charmeur is nu anderhalf jaar vrijgezel en hoopt iemand te vinden waar hij verliefd op kan worden.

Ash
Lees ook:
Ash openhartig bij kampvuur Temptation Island USA: 'Ik werd mishandeld'

Ramon

De lieve en sportieve 23-jarige Ramon is bijna een jaar vrijgezel. De Barber uit Arnhem komt misschien over als een playboy, maar als je hem beter leert kennen, komt zijn zachtaardige kant snel naar boven. Ramon houdt van fitness, lekker eten en feestjes, maar kan ook genieten van een film. Ramon is klaar voor iets serieus en zoekt een ambitieuze, loyale vrouw met inhoud.

Ray

Ray is zelfverzekerd, sociaal en houdt van sporten en uitgaan. De 21-jarige zanger uit Vlaardingen is een jaar vrijgezel en is er klaar voor om zijn leven met iemand te delen. Ray hoopt een vrouw te vinden die sportief, verzorgd en spontaan is. Met zijn lengte van 1.94, intense blikken en vlotte babbel zijn vrouwen snel onder de indruk van Ray. Zal dit bij Temptation Island: Love or Leave ook het geval zijn?

Monica
Lees ook:
Monica Geuze: 'Met Robbert zit het 100% goed'

Jari

De 21-jarige Jari uit Hengelo is anderhalf jaar vrijgezel. De positieve, spontane Personal Trainer en voetballer valt op spontane, sportieve vrouwen die ook van een feestje houden. Jari is altijd vrolijk, een goede prater en kan goed luisteren; iets wat goed van pas komt tijdens zijn avontuur bij Temptation Island: Love or Leave!

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave, gepresenteerd door Monica Geuze en Kaj Gorgels, is vanaf 28 april te zien bij Videoland.

Nieuw seizoen Temptation Island trapt af met een twist

00:53
Kaj
Lees ook:
Kaj Gorgels deed vier nachten achter elkaar ayahuasca: 'Waanzinnig'