Entertainment

Jaimie Vaes blij met fillers in billen: 'Heel natuurlijk en mooi'

20 april 2022 08:27 Aangepast: 20 april 2022 08:27
Jaimie Vaes. Beeld © ANP

Een poosje geleden pronkte Jaimie Vaes (32) met haar nieuwe gesponsorde bilpartij op Instagram. Nu heeft Jaimie laten weten hoe blij ze is met haar nieuwe derrière.

"Precies waar ik op had gehoopt"

Op haar Instagram Stories laat Jaimie weten 'super blij' te zijn met haar nieuwe achteraanzicht. 'Het resultaat is heel natuurlijk en mooi geworden. Precies waar ik op had gehoopt.' En haar billen voelen ook niet anders aan, laat ze weten. 'Ik voel of merk geen verschil', aldus Jaimie.

Tochis Jaimie nu niet voor altijd verzekerd van een vollere bilpartij. De filler blijft namelijk maar twee tot vijf jaar zitten. En voor wie het zich afvraagt: na de behandeling mag je gelijk zitten, verzekert Jaimie ons. 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Opnames realityserie Jaimie Vaes weer van start gegaan

Jaimie gaat momenteel door een lastige periode. Heel Nederland was er getuige van hoe haar verloofde Jorik Scholten, beter bekend als Lil' Kleine haar mishandelde. Daarop volgt nu een publieke breuk. Veel mensen vroegen zich af waarom Jaimie keer op keer bij de artiest bleef, ondanks de problemen in de relatie. Op die vraag geeft ze antwoord in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Jaimie Vaes doet aangifte tegen ex Lil Kleine: 'Uitgelekte beelden waren nodig'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore