Ga naar de inhoud
Entertainment

Vriend Taylor Swift wil relatie buiten de media houden

Taylor Swift Beeld © ANP

Joe Alwyn (31), de vriend van Taylor Swift (32), wil zo min mogelijk prijsgeven over de relatie die hij al vijf jaar met de zangeres heeft. De 31-jarige acteur is van mening dat er tegenwoordig teveel bemoeienis van buitenaf is, wat hij niet gezond vindt en daardoor zijn privéleven ook echt privé wil houden. Dit vertelt hij in een interview met 'ELLE'.

"Daarom kun je er beter niets over zeggen"

"Het is niet zo zeer dat ik een heel gesloten persoon ben, maar we leven nu in een cultuur dat je als ook maar iets zegt over je relatie, dat meteen onder een vergrootglas gelegd wordt. En daarom kun je er beter niets over zeggen, want dan kunnen dingen ook niet verkeerd geïnterpreteerd worden," aldus Joe.

Ed
lees ook:
Ed Sheeran brengt 'heel snel' nieuw nummer met Taylor Swift uit

Joe en Taylor kregen een relatie in 2017, maar bleven redelijk goed onder de radar met hun romance. Dit in tegenstelling tot vorige relaties die Taylor had met onder meer Jake Gyllenhaal, Harry Styles, John Mayer en Calvin Harris. Hierover zei de zangeres in 2019: "Wat ik nu heb houd ik voor mezelf, ik ga daar niets over zeggen. Ik wil mijn leven overzichtelijk houden, dus over werk praten is prima maar wat ik privé doe is van mij."

Dolly
lees ook:
Dolly Parton vindt het prachtig hoe Taylor Swift omgaat met kritiek