Entertainment

Vanavond geen nieuwe aflevering van Massa is Kassa om déze reden

19 april 2022 19:43 Aangepast: 19 april 2022 19:46
Peter Gillis en Nicol Kremers Beeld © Talpa Network

Fans van 'Massa is Kassa' zullen vandaag teleurgesteld op de bank neerploffen wanneer ze erachter komen dat er geen nieuwe aflevering is. Het seizoen zit er namelijk alweer op. Maar wat komt er dan vanavond op dat tijdstip?

Het geliefde programma maakt plaats voor 10 voor Taal. In dit spelprogramma bijten BN'ers hun tanden stuk op taaie taalkwesties over spelling, grammatica en uit het Engels geleende woorden. 10 voor Taal wordt gepresenteerd door Harm Edens. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kijkers genieten van televisie-comeback Rob Geus in Massa is Kassa

De liefhebbers van het programma Massa is Kassa hoeven echter niet te treuren, want het zevende seizoen van het programma is ook al aangekondigd. Dit seizoen is vanaf 23 mei iedere maandagavond om 20:30 uur te zien op SBS6.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nicol uit Massa is Kassa: 'Peter is eigenlijk een heel grote teddybeer'

In de tussentijd zullen Peter en zijn vrouw Nicol hun handen vol hebben aan Nicols 'intimiteitsboetiek'. En hoewel Peter niet meteen groot fan was van het idee van zijn vrouw om de boetiek te starten, lijkt hij haar plannen toch te steunen. Samen met zijn vrouw brengt hij een bezoekje aan een seksshop en luistert aandachtig mee naar de uitleg over alle speeltjes.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore