Ga naar de inhoud
Entertainment

Camila Cabello dankt carrière aan crush op deze zanger

Camila Cabello Beeld © ANP

Camila Cabello (25) onthult in het befaamde 'Carpool Karaoke' van James Corden (43) de echte reden van haar deelname aan 'X-Factor', de show die voor haar doorbraak zorgde. Ze deed namelijk vooral mee omdat ze verliefd was op een andere grootheid uit de talentenjacht.

"Dit is de eerste keer dat ik de ware reden achter mijn auditie vertel"

Camila is in X-Factor doorgebroken en kwam in de meidenband Fifth Harmony terecht. De band werd opgericht door Simon Cowell, jurylid van het programma. Precies zoals haar crush uit die tijd ook in een band terecht kwam. Camila Cabello kreeg het toentertijd namelijk erg warm van Harry Styles, die tijdens zijn X-Factor avontuur in de boyband One Direction belandde.

Therapie
Lees ook:
Therapie laatste redmiddel voor Camila Cabello: 'Mijn leven was zo pijnlijk en moeilijk'

"Het is heel gênant, maar het is tien jaar geleden dus ik kan het nu wel zeggen. Ik dacht: ik doe auditie voor X-Factor, zodat ik met Harry Styles kan trouwen. Dat dacht ik toen echt", onthult de popster die inmiddels al een paar jaar succesvol solo muziek uitbrengt. 

Tekst gaat verder onder de video.

"Dit is de eerste keer dat ik de ware reden achter mijn auditie vertel", vertelt ze aan James Corden. Hoewel Camila geen relatie kreeg met Harry, viel ze wel in de armen van de Canadese zanger Shawn Mendes. Helaas spatte dat sprookje onlangs na drie jaar uiteen. 

Shawn
Lees ook:
Shawn Mendes heeft relatiebreuk Camila Cabello nog niet verwerkt

RTL Boulevard sprak Camila Cabello eerder deze maand ook, maar ze gedroeg zich volgens Luuk Ikink als een 'chagrijnige puber'. 

Luuk: 'Camila Cabello gedraagt zich als een chagrijnige puber'

02:37