Ga naar de inhoud
Entertainment

Danny Froger en Ann Dominique onthullen geslacht baby

Beeld © Instagram @dannyfroger

Danny Froger (34) en zijn vriendin Ann Dominique Wilten (31) maakten eind maart bekend dat ze in verwachting waren van hun tweede kindje. Of ze een jongetje of een meisje zouden krijgen, wisten ze tot nu toe niet, maar vandaag tijdens een gender reveal-party kregen ze éindelijk het verlossende antwoord.

"Jeejjj een zusje!"

In een video op Instagram is te zien dat Danny en Ann Dominique samen met dochtertje Fallon een grote bruine ballon doorprikken. Hoewel niet duidelijk te zien is wat voor kleur snippers er uiteindelijk uit de ballon komen, zegt de reactie van Ann Dominique genoeg. 'Jeejjj een zusje!' zo roept ze haar dochtertje toe.

Schoonmoeder
Lees ook:
Schoonmoeder van Danny Froger stond niet meteen achter relatie

Danny lijkt het totaal niet erg te vinden dat hij in de minderheid blijft. 'Ze noemen mij de nieuwe Robert ten Brink', zo grapt hij onder de post, verwijzend naar de presentator die vijf dochters heeft.

Dochtertje
Lees ook:
Dochtertje Danny Froger treedt in voetsporen van muzikale familie

Danny en Ann Dominique vormen sinds begin 2017 een koppel. De zanger en voormalig stewardess ontmoetten elkaar tijdens een avondje uit. Het was direct dikke mik tussen de twee. Inmiddels zijn ze sinds september 2019 de trotse ouders van dochter Fallon.

Danny
Lees ook:
Danny Froger zet jarige vriendin Dominique in het zonnetje