Ga naar de inhoud
Entertainment

Harry Styles verrast Coachella-publiek met gastduet Shania Twain

Harry Styles Beeld © ANP

Harry Styles (28) heeft het publiek van het Amerikaanse festival Coachella vrijdagavond verrast met een gastduet met Shania Twain (56). De Amerikaanse countryzangeres en de Britse popzanger zongen samen Shania's grootste hits.

"Deze dame heeft me leren zingen"

Harry was volgens het Amerikaanse Variety een uur bezig toen hij vertelde over zijn jonge jaren waarin hij in de auto bij zijn ouders met de radio meezong. Een van die liedjes was Man! I Feel Like A Woman! uit 1999 en op dat moment kwam Shania de bühne op om het nummer samen met de Brit te zingen. "Deze dame heeft me leren zingen", zei Harry.

Harry
Lees ook:
Harry Styles neemt videoclip op in rijdende bed bij Buckingham Palace

"Ik ben een beetje starstruck", zei Shania daarna tegen het publiek. "Ik ben natuurlijk fan van je en ik realiseer me dat jij nog maar een kind was toen ik dit nummer scheef. Het is een soort droom en tegelijk heel onwerkelijk om hier nu te zitten om dit lied samen met jou te zingen", aldus Shania, waarna het tweetal zittend op twee krukken You're Still The One uit 1997 opvoerde.

Harry
Lees ook:
Harry Styles komt in mei met nieuw soloalbum

Het meerdaagse Coachella in Indio in de staat Californië is vrijdag begonnen en is verdeeld over twee weekends. Het tweede deel vindt volgend weekend plaats op vrijdag, zaterdag en zondag. Er worden nog optredens verwacht van onder anderen Billie Eilish, Stromae en The Weeknd.

Harry
Lees ook:
Harry Styles kan ruim miljoen krijgen voor optreden privéfeestje

Wie ook een groot fan is van Harry Styles is onze eigen Arno Kantelberg. De zanger wordt namelijk door verschillende kenners de best geklede man van het moment genoemd. Het was dan ook de hoogste tijd om Harry's stijl eens nader onder de loep te nemen samen met Arno. 

Arno fan van kledingstijl Harry Styles: 'Gedurfd en vrouwelijk'

04:34