Ga naar de inhoud
Entertainment

Onderzoek gestart na geruchten over mogelijk wangedrag Danny de Munk

Danny de Munk Beeld © ANP

Stage Entertainment gaat naar aanleiding van geruchten onderzoek doen naar mogelijk grensoverschrijdend gedrag door Danny de Munk (52). In een video van roddelvlogger Yvonne Coldeweijer (35) wordt de acteur beschuldigd van wangedrag. Het entertainmentbedrijf heeft kennisgenomen van deze beschuldigingen en gaat deze onderzoeken, bevestigt een woordvoerder aan het ANP na berichtgeving van 'Shownieuws'. Het management van Danny de Munk was niet direct bereikbaar voor commentaar.

"De inhoud van de berichtgeving heeft ons zeer aangegrepen"

"Deze gebeurtenissen zouden hebben plaatsgevonden in de periode dat Danny de Munk te zien was in de productie van Ciske de Rat van 2007", aldus een woordvoerder van Stage Entertainment. Yvonne vertelt in haar video onder meer dat Danny onder invloed van drugs met kinderen zou hebben gewerkt in shows van Ciske de Rat. "De inhoud van de berichtgeving heeft ons zeer aangegrepen. Naar aanleiding van de berichtgeving zullen wij nader onderzoek hiernaar doen."

Danny
Lees ook:
Danny de Munk had zonder vrouw Jenny 'in de goot gelegen'

Volgens de woordvoerder kunnen medewerkers die te maken hebben gehad met grensoverschrijdend gedrag altijd terecht bij vertrouwenspersonen. "Wij zijn daarnaast extra voorzichtig met kinderen die in onze producties spelen. Zij krijgen begeleiding van speciale kinderbegeleiders."

Danny
Lees ook:
Danny de Munk denkt dat als kind doorbreken goed voor hem was

Het entertainmentbedrijf vraagt mogelijke betrokkenen zich te melden bij de daarvoor bedoelde instanties. "Zoals het onafhankelijke meldpunt MORES, eventueel de politie, of ons interne meldpunt. Als Stage Entertainment zullen wij betrokkenen alle mogelijke hulp en ondersteuning hierbij bieden."

Samantha
Lees ook:
Samantha Steenwijk klaagt Yvonne Coldeweijer aan

In een eerdere video suggereert Yvonne Coldeweijer dat Samantha Steenwijk illegale en levensgevaarlijke afslankpillen zou slikken om in een hele korte tijd 22 kilo af te vallen. Samantha klaagt de juice-influencer aan en vechten dit in een kort geding uit. 

Rob Goossens: 'Yvonne genoot van aandacht tijdens kort geding'

05:04