Ga naar de inhoud
Entertainment

'Gerucht over breuk Rihanna en A$AP Rocky niet waar'

Rihanna en A$AP Rocky Beeld © ANP

Van een mogelijke breuk tussen Rihanna (34) en A$AP Rocky (33) is totaal geen sprake, meldt een bron aan entertainmentwebsite 'TMZ' vrijdag. De ontkenning volgt op een internetgerucht dat de zangeres en de rapper uit elkaar zouden zijn nadat hij vreemd zou zijn gegaan.

"Het gaat gewoon goed met ze"

Rakim Mayers, zoals A$AP Rocky officieel heet, zou met schoenontwerpster Amina Muaddi zijn vreemdgegaan. Behalve dat Rihanna zwanger is van Rakims kind, zou de affaire extra pikant zijn omdat Amina schoenen ontwerpt voor Rihanna's modemerk Fenty.

Rihanna
Lees ook:
Rihanna vindt zwangerschap 'een mooie uitdaging'

Maar van dit alles is dus helemaal geen sprake, aldus een welingelichte bron die volgens TMZ dicht bij het koppel staat en hen goed kent. "Het is 100 procent niet waar, allebei niet", verwijzend naar zowel het gerucht over de breuk als het vreemdgaan door A$AP. "1 miljoen procent niet waar, het gaat gewoon goed met ze."

Rihanna
Lees ook:
Rihanna en A$AP Rocky zijn trending na vreemdgaan-geruchten

Rihanna en A$AP Rocky, die vorig jaar bevestigden een relatie te hebben, verwachten momenteel samen een kindje. Het is niet bekend wanneer de zangeres uit Barbados is uitgerekend.

Rihanna reageert voor het eerst zelf op haar zwangerschap

01:22