Ga naar de inhoud
Entertainment

Kraantje Pappie neemt afscheid van man bun: 'Guess who’s back?'

Kraantje Pappie Beeld © ANP

Alex van der Zouwen (35), beter bekend als Kraantje Pappie, draagt zijn lokken al jaren in een zogeheten ‘man bun’, maar nu we richting de zomer gaan heeft hij ervoor gekozen om de schaar erin te zetten. Op zijn Instagram deelt de rapper een foto van zijn nieuwe kapsel.

"Guess who’s back?"

Kraantje draagt zijn krullen normaal gesproken in een knotje, maar was blijkbaar toe aan iets anders. Op de foto die hij op zijn Instagram deelt is namelijk te zien dat hij zijn haar heeft geknipt. 'Guess who’s back?' schrijft hij bij het kiekje.

De volgers van Kraantje moeten duidelijk nog even wennen aan zijn nieuwe look. Zo vergelijkt JayJay Boske de rapper met een 'afgeschoren kippenkontje', terwijl Flemming zich afvraagt wie hij is en wat hij met Kraantje heeft gedaan. Gezien de vele emoji’s met hartjesogen kunnen Suzan & Freek de look wel waarderen.

In een TikTok-video neemt Kraantje zijn volgers ook nog eens mee in het hele proces:

Kraantje
Lees ook:
Kraantje Pappie eerlijk over struggles van vaderschap

Kraantje kondigde onlangs nog aan dat hij binnenkort met een bijzonder nieuw project komt: hij gaat een documentaire uitbrengen samen met Rolf Sanchez en Thomas Acda. In onderstaande video vertelt hij daar meer over:

Rolf Sanchez, Thomas Acda en Kraantje Pappie komen met docu

01:01