Ga naar de inhoud
Entertainment

Rihanna en A$AP Rocky zijn trending na vreemdgaan-geruchten

Rihanna en A$AP Rocky Beeld © Getty Images

Rihanna (34) en haar vriend A$AP Rocky (33) zijn momenteel trending op Twitter en Google, maar helaas niet om een leuke reden: er gaan namelijk geruchten dat A$AP is vreemdgegaan met iemand die Rihanna erg goed kent. Het zou gaan om schoenenontwerper Amina Muaddi (34), die voor de Fenty-kledinglijn van Rihanna werkt.

"Ze is al weleens eerder met hem gespot"

Het gerucht is de wereld in geholpen door modeinfluencer @LOUIS_via_ROMA, maar is tot nu toe nog niet bevestigd.

Rihanna
Lees ook:
Rihanna vindt zwangerschap 'een mooie uitdaging'

'Rihanna & ASAP Rocky zijn uit elkaar', schreef hij in een tweet. 'Rihanna heeft het uitgemaakt nadat ze hem betrapte op vreemdgaan met Amina Muaddi. Amina was verantwoordelijk voor het ontwerpen van de Fenty-schoenencollectie en Rihanna draagt ook regelmatig schoenen uit de collectie van Amina zelf.'

Lingeriemerk
Lees ook:
Lingeriemerk Rihanna heeft een prijskaartje van 3 miljard dollar

Volgens de influencer kennen A$AP en Amina elkaar al langer. 'Ze is al weleens eerder met hem gespot en ze heeft ook weleens met hem samengewerkt voor een schoenencollectie.' De twee zouden in restaurant Craigs in LA voor elkaar zijn gevallen.

Rihanna
Lees ook:
Rihanna wil met A$AP Rocky trouwen na geboorte baby

Opvallend genoeg zijn Rihanna en A$AP voor het laatst op 1 april met elkaar gespot terwijl ze aan het lunchen waren in Craigs. Slechts drie dagen geleden werd Rihanna nog gespot met schoenen van Amina, die direct foto’s hiervan op haar Instagram deelde.

Rihanna staat de laatste tijd geregeld in de spotlights vanwege haar gewaagde zwangerschapsoutfits. Nikkie Plessen moest in eerste instantie even wennen aan de nieuwe look. 

Nikkie moet wennen aan zwangerschapslooks Rihanna: 'Gedurfd'

04:22