Ga naar de inhoud
Entertainment

Benja Bruijning is geen fan van social media: 'Wat droevig'

Beeld © ANP

Acteur Benja Bruijning (38) zit niet op social media en het ziet er ook niet naar uit dat daar nog verandering in komt. De acteur laat vrijdag in het 'AD' weten dat dat idee hem behoorlijk tegenstaat. "Dat ik daar dan allemaal foto's op moet zetten, in de hoop op hartjes en aandacht, wat droevig."

"Ik word alleen van de gedachte al zo mies"

De acteur geeft toe dat het hem werktechnisch zou kunnen helpen om wel een profiel op een van de apps aan te maken. "Waarschijnlijk zou het voor mijn carrière niet slecht zijn om op Instagram of op Twitter te gaan, maar ik word alleen van de gedachte al zo mies."

Abbey
Lees ook:
Abbey Hoes en Benja Bruijning in nieuwe Netflix-serie Dirty Lines

Benja is momenteel te zien in de Nederlandse Netflix-serie Dirty Lines, over de opkomst van de telefoonsekslijnen in Nederland. Hij heeft daarin een relatief kleine rol. Op de vraag of hij niet liever een hoofdpersonage had vertolkt, laat de acteur weten: "Ik ben niet gebeld voor die rol, ik denk ook dat ik er tien jaar te oud voor ben. Daar kan ik dan wel heel getormenteerd en teleurgesteld over doen, maar daar schiet ik niet veel mee op."

'Nederlandse Al Pacino en Robert de Niro te zien in Dirty Lines'

04:00
Benja
Lees ook:
Benja Bruijning over pestverleden: 'Ik ben erdoor gegroeid'