Entertainment

Opeens was daar Dennis Schouten als Barabbas in The Passion

14 april 2022 21:51 Aangepast: 14 april 2022 23:00
Dennis Schouten Beeld © ANP

Dennis Schouten (26) dook donderdag op als Barabbas in 'The Passion'. De deelname van de 'Roddelpraat'-maker werd tot het laatst geheim gehouden, zoals dat altijd gaat bij de misdadiger uit het Bijbelverhaal.

Barabbas wordt meestal gespeeld door iemand die het jaar ervoor in opspraak is geraakt. De rol werd eerder gespeeld door onder anderen zangeres Famke Louise, zanger Ben Saunders, turner Yuri van Gelder, realityster Dave Roelvink en oud-wielrenner Thomas Dekker.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Soy Kroon blaast kijkers The Passion omver: 'Jezus, wat goed'

Dennis werd recent samen met zijn collega Jan Roos aangeklaagd door Famke Louise. De mannen lieten in een video een niet-uitgebracht nummer van haar horen en ze suggereerden dat Famke daarin zegt te zijn misbruikt door haar oud-manager Ali B. Famke Louise eiste dat de video offline gehaald zou worden. De rechter gaf de zangeres gelijk en Roos en Schouten gingen in hoger beroep.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jeroen Pauw en Bonnie St. Claire spelen in The Passion

De twaalfde editie van The Passion werd donderdag opgevoerd in Doetinchem. Er was geen publiek aanwezig, omdat dit vanwege eerdere coronamaatregelen op korte termijn niet meer georganiseerd kon worden. Onder anderen Soy Kroon, Kim-Lian van der Meij, Dennis Weenink en Ruud de Wild zijn te zien in The Passion.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore