Entertainment

Selling Sunset krijgt reünie-aflevering met volledige cast

14 april 2022 16:07 Aangepast: 14 april 2022 17:00
Selling Sunset Beeld © Patrick Wymore/Netflix

Deze maand gaat alweer het vijfde seizoen van 'Selling Sunset' van start op Netflix, maar daar blijft het niet bij. Na de release van de hele reeks op vrijdag 22 april komt de volledige cast bij elkaar voor een reünie-special. 

De reünie-aflevering wordt op zondag 24 april opgenomen in Los Angeles en zal daarna uiteraard bij de streamingdienst te zien zijn. Helaas is een exacte datum nog niet bekendgemaakt.

Eén verhaallijn om naar uit te kijken in seizoen vijf is die over de stormachtige relatie van Oppenheim Group-oprichter Jason en Chrishell Stause. Aan het einde van seizoen vier werd bekend dat de twee een setje zijn, maar nog voor de opnames van het vijfde seizoen waren afgerond, strandde de relatie alweer. En waar iedereen natuurlijk ook naar uitkijkt, is hoe het afloopt met Christine Quinn. Verlaat ze de Oppenheim Group na alle dramatische ontwikkelingen in seizoen 4?

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit zijn de Selling Sunset-makelaars die je niet in de serie ziet

Ook zien we in seizoen vijf een nieuw gezicht: Chelsea Lazkani. Volgens Chelsea wordt het seizoen 'iets wat je nooit eerder op televisie hebt gezien'. Net zoals de vorige reeks lijkt het dus steeds meer te gaan om de dramatische verhaallijnen en minder om het daadwerkelijk verkopen van peperdure villa's.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chrishell uit Selling Sunset slaat op hilarische wijze terug naar online haters

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore