Entertainment

Martijn Krabbé neemt afscheid van Uitstel van Executie: 'Allerlaatste keer aanbellen'

13 april 2022 17:16 Aangepast: 14 april 2022 09:40
Beeld © Instagram @martijn_krabbe

De laatste 'Uitstel van Executie' is een feit. Na veertien seizoenen valt binnenkort het doek voor het succesvolle RTL-programma. Op Instagram deelt presentator Martijn Krabbé (54) een kiekje gemaakt tijdens de laatste opnamedag.

"De allerlaatste keer aanbellen met goed nieuws"

'De allerlaatste keer aanbellen met goed nieuws voor aflevering acht', schrijft Martijn bij een foto met zijn Uitstel van Executie-teammakelaar Alex van Keulen en budgetcoach Eef van Opdorp. Mark Labrand gaat het programma in ieder geval missen. 'Geen aflevering gemist de afgelopen jaren. Hulde voor jullie allemaal', laat hij weten onder de post.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Uitstel van Executie-team staat voor grootste uitdaging ooit: 'Kansloos'

Voor de fans van Uitstel van Executie kwam het nieuws van het stoppen van het programma hard aan. Het programma weet al jaren torenhoge kijkcijfers te halen en is tot op de dag van vandaag mateloos populair. Toch is het besluit om te stoppen niet zomaar genomen. Martijn liet eerder in een verklaring aan RTL Boulevard weten dat het besluit niet vanuit RTL komt, maar vanuit het team van het programma. "RTL heeft die beslissing geaccepteerd."

Eén van de redenen om te stoppen is volgens Martijn het feit dat het format verouderd is en destijds is ontstaan in de tijd van de huizencrisis.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Martijn Krabbé 'compleet overvallen' door aantijgingen The Voice

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore