Entertainment

Al Pacino gaat viral om bijzonder telefoonhoesje

13 april 2022 01:33 Aangepast: 13 april 2022 08:01
Al Pacino Beeld © ANP

Het etentje dat Al Pacino afgelopen week had met onder andere acteur Jason Momoa (42) en artiest Julian Schnabel (70) is niet onopgemerkt gebleven. En dat had alles te maken met het telefoonhoesje van de 81-jarige acteur, waarop een beeltenis van het animatiefiguur Shrek te zien is. Op sociale media regende het reacties en is er inmiddels een run op het betreffende hoesje. Dit meldt 'The New York Post'.

"Dan ben je gewoon Michael Corleone en Tony Montana en dan heb je een hoesje van Shrek"

Jason plaatste een foto van het gezelschap, dat bestond uit zeven personen, op sociale media om de nieuwe tentoonstelling van Julian Schnabel te vieren. Maar al snel ging het alleen nog maar over Al Pacino en Shrek.

Marie Bardi, een producer van de podcast Blank Check, schreef op Twitter: 'Al's koptelefoon is al iconisch, maar ik ga grondig onderzoek doen naar wat er te zien is op zijn hoesje.' Niet lang daarna plaatste ze een screenshot van het Shrek-hoesje, dat te koop is op Amazon voor 10 euro.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Al Pacino dankbaar voor 'allesbepalende' rol in The Godfather

Op het hoesje zijn meerdere beeltenissen te zien van het groene animatiefiguur. Twitteraars reageerden verbaasd én verheugd op Al's keuze. 'Hahahaha, wat een legende is deze man! Dan ben je gewoon Michael Corleone en Tony Montana en dan heb je een hoesje van Shrek. Ik ga er meteen een kopen', aldus een volger. Een ander schrijft: 'Hoe een filmheld respect toont voor een andere filmheld... fantastisch dit. Al & Shrek forever!'

Al Pacino's 21-jarige dochter Olivia bevestigde aan een volger dat de acteur inderdaad een hoesje van Shrek heeft. De acteur heeft zelf nog niet gereageerd op de ontstane commotie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vriendin zet Al Pacino aan de kant om leeftijdsverschil

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore