Entertainment

Kim en Kanye verbraken tijdelijk contact door scheiding

12 april 2022 14:25 Aangepast: 12 april 2022 14:53
Beeld © ANP

Kim Kardashian (41) en Kanye West (44) hebben elkaar acht maanden niet gesproken, nadat Kim in februari 2021 een scheiding aan had gevraagd. Dat vertelt Kim in de podcast 'Not Skinny But Not Fat' van Amanda Hirsch.

"Ik hoop alleen dat we in de toekomst een voorbeeld van goed co-ouderschap kunnen zijn"

"Kanye en ik hebben even de tijd genomen om elkaar niet te spreken", vertelt de realityster. "Ik denk dat er in iedere relatie dergelijke problemen voorkomen. Ik hoop alleen dat we in de toekomst een voorbeeld van goed co-ouderschap kunnen zijn."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian vreest dat er nog een sekstape uitlekt

De breuk tussen Kim en Kanye, die tegenwoordig als Ye door het leven gaat, veranderde de afgelopen maanden in een showbizzruzie. De twee gooiden in de media constant met modder naar elkaar. Inmiddels lijkt de lucht geklaard.

In een interview met Good Morning America vertelde Kim dat Ye haar heeft beloofd in therapie te gaan voor het gedrag dat hij vertoonde. "Kanye en ik hebben gesprekken gevoerd, we spreken elkaar sowieso dagelijks voor de kinderen. Ik vond het vreselijk dat het allemaal zo uit de hand liep, maar aan het einde van de dag zijn, en blijven, Kanye en ik altijd familie van elkaar", aldus Kim.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian: 'Kanye en ik blijven altijd familie'

Hoewel de scheiding tussen Ye en Kim nog niet officieel rond is, vroeg de realityster in maart wel de status van alleenstaand aan bij een rechter, die dat toekende.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore