Entertainment

Married at First Sight-koppel Sander en Astrid neemt time-out

19 april 2022 22:14
Married at First Sight Beeld © Married at First Sight

'Married at first Sight' kent verschillende fases, waarbij het venijn hem in de staart zit. Als de koppels terugkeren van de huwelijksreis wacht het gewone leven. De vermoeidheid slaat dan toe, het masker valt en het huwelijk blijkt opeens een werkwoord. Zo ondervinden ook Astrid en Sander.

"Het is even afwachten, maar ik maak me er wel een beetje zorgen om"

Voor Sander en Astrid is het erop of eronder. Nu de samenwoonfase is afgelopen, hebben ze gekozen voor een time-out. Ze willen even nadenken over het huwelijk, zonder camera’s en zónder elkaar. "Er is natuurlijk veel gebeurd, dat je weer even kan landen van: o, ja", verklaart Astrid de keuze. "Ik denk dat dat ook wel goed is en dat dat de bedoeling is van verliefd worden. Groeien."

"We hebben het gezellig, we hebben het leuk. Maar ik voel niet echt de vonk overslaan", doet Sander op zijn beurt zijn verhaal. "Ik voel niet echt die kriebels in mijn buik. (…) Zoals het er nu uitziet denk ik ook niet dat dat nog gaat komen. Het is even afwachten, maar ik maak me er wel een beetje zorgen om."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Caroline heeft moeite met besluit Joep in Married at First Sight

Ondanks alles blijven gedragspsycholoog en expert Patrick van Veen in de match geloven. Volgens hen zijn Astrid en Sander een 'droomkoppel', maar is het alleen de vraag of ze de diepgang niet te lang hebben uitgesteld. "Het huwelijk is gewoon een enorme serieuze business. Het gaat niet alleen om werken, investeren. Het gaat ook echt ergens over. En wat je bij hen ziet is heel veel lol met elkaar hebben, maar ook over een heleboel dingen lachen... bijna weglachen, of er weer een geintje over maken", zo deelt hij zijn zorgen. "Dan loop je uiteindelijk het risico dat je plezier met elkaar hebt, maar niet tot de juiste verdieping bent gekomen die voor een echte relatie wel belangrijk is."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hier kun je Davide uit Married at First Sight al van kennen

Ook tussen Joep en Caroline verloopt het niet helemaal lekker. Vooral Joep heeft zo zijn twijfels. "Ik heb wel het idee dat ik elke keer nog steeds wil geven en er alles aan wil doen om het te laten slagen. Ik weet niet of dat van twee kanten hetzelfde is. Of dat hij eigenlijk meer meegaat in de geplande activiteiten en dat het daarna afgelopen is", vertelt Caroline beteuterd voor de camera.

Caroline heeft niet het gevoel dat Joep haar nog een kans geeft, en dat zorgt voor grote onzekerheid. "Het voelt alsof er nooit iets gebeurd is. Alsof er helemaal niet een 'ons' is en ik helemaal niet mee heb gedaan en mijn normale leven er weer is. En dat dat verder een beetje... afgelopen is”, lucht ze even later haar hart bij een vriendin. Volgens Caroline maakt Joep geen tijd voor haar. "Tuurlijk hoop je dat er dan nog iets verandert en dat iemand hem wakker kan schudden. Ik heb echt wel het idee van: iemand moet hem door elkaar rammen en dan ziet hij ook dat hij het meer een kans moet geven. Ik kom er nu gewoon achter: ik zie dingen van hem, dit is z’n karakter. Dit is ook hoe hij is en dat is dus iets dat totaal niet bij mij past."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hier kun je Davide uit Married at First Sight al van kennen

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4 of kijk alvast (vooruit) bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore