Entertainment

Ex-man Britney Spears reageert op zwangerschap

12 april 2022 11:54 Aangepast: 12 april 2022 13:00
Britney Spears Beeld © Getty Images

Kevin Federline (44) heeft zijn ex-vrouw Britney Spears (40), met wie hij twee kinderen heeft, via een statement gefeliciteerd met haar zwangerschap. De zangeres is in verwachting van haar eerste kind met haar verloofde Sam Asghari (28).

"Hij wenst haar het beste voor een gelukkige, gezonde zwangerschap"

Vlak na de zwangerschapsaankondiging van de zangeres deelt Mark Vincent Kaplan, de advocaat van Kevin, een kort statement over het heugelijke nieuws van Britney. "Kevin is op de hoogte van het Instagram-bericht", vertelt de advocaat aan NBC News. "Hij wenst haar het beste voor een gelukkige, gezonde zwangerschap en feliciteert haar en Sam Asghari terwijl ze plannen maken voor het opwindende ouderschap samen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britney Spears in verwachting van derde kindje

Kevin en Britney hebben samen twee zoons: Sean Preston van 16 en Jayden van 15 jaar oud. Ze waren drie jaar getrouwd totdat ze in 2007 de scheiding aanvroegen. Kevin heeft de primaire voogdij over de twee jongens vanwege Britneys gezondheid en dertien jaar durende conservatorschap. Britney heeft een goede band met haar zoons en spendeert regelmatig tijd met hen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britney Spears hintte al op zwangerschap

Dat Britney dolgraag nog een kind wilde, liet ze afgelopen jaar weten tijdens de rechtszaak tegen haar vader, die als curator eiste dat ze een spiraaltje droeg en niet zwanger mocht worden. Sinds half november mag de zangeres weer over haar eigen leven beslissen en heeft ze haar zinnen op een huwelijk en baby gezet.

Haar verloofde Sam Asghari is in de zevende hemel, zo laat hij via sociale media weten. 'Een huwelijk en kinderen zijn een natuurlijk onderdeel van een sterke relatie die bestaat uit liefde en respect. Het vaderschap is iets wat ik altijd heb gewild en zeer serieus neem. Dit wordt de belangrijkste taak die ik ooit ga vervullen.'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore